Veli Kavlak'tan Vodafone Arena sözleri

Veli Kavlak'tan Vodafone Arena sözleri

Veli Kavlak, Avusturya basınına Vodafone Arena ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin statlarında tribünlerin sahaya uzaklığına dikkat çeken Veli Kavlak, en güzel stadın Beşiktaş'ta olduğunu savundu.

Beşiktaş'ın sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan yıldızı Veli Kavlak, Avusturya basınına açıklamalarda bulundu. İnşaatı devam eden ve büyük bölümü tamamlanan Vodafone Arena'nın kendisini çok heyecanlandırdığını ifade eden Kavlak, "Başkan bize stadın bu sezon içinde biteceğini ve son iki-üç maçımızı orada oynayacağımızı söyledi. Avrupa'da pek örneği olmayan deniz seviyesinin altına stat yapıyoruz. Rakipleri boğacak, sesin stadın içinde kalmasını sağlayacak bir sistemle inşa ediliyor. Tribünlerin ilk sırası sahadan yalnızca dört metre uzaklıkta olacak. Galatasaray'da bu mesafe altı, Fenerbahçe'de ise sekiz metre" dedi.

'Yüzde 90 hazırım'

Sakatlığıyla ilgili bilgileri de paylaşan Veli şöyle devam etti: "Sakatlığımla ilgili Almanya'daki doktorun bir yanlış müdahalesi oldu. Profesyonel bir futbolcuya yapılmaması gereken bir yöntemi benimsedi. Bu kötü karar bana pahalıya patladı. Belki iki yıl bile olabilirdi."

'Saldırı yaşantımızı etkilemedi'

Sultanahmet'teki terör saldırısıyla ilgili düşüncelerini de açıklayan deneyimli orta saha oyuncusu, "Bu şok bir olaydı. Ancak bizim gündelik yaşantımızı etkilemedi. Beşiktaş'ın stadı Avrupa'da olmasına karşın ben Asya yakasında oturuyorum ve idman sahamız da aynı yakada" diye konuştu.

Milliyet