Un fabrikasından kulüp başkanlığına

Un fabrikasından kulüp başkanlığına

İlhan Cavcav, Türk futbolu ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Genç Girişimciler Yönetişim Derneği (GGYD) üyeleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen programda konuşan İlhan Cavcav, gündeme dair birçok açıklama yaptı, 

KEŞKE BAŞKANLIK YAPMASAYDIM

İlhan Cavcav, "Başarılıyım ama zamanımı çok alıyor. Ne kopabiliyorum, ne de gidebiliyorum, mecbur sürdürüyorum. Genç kardeşlerimizin bu kulübe sahip çıkıp, benim yanımda beraber çalışmalarını ve benim tecrübelerimden istifade etmelerini isterim. Keşke spor kulübü başkanlığı yapmasaydım"  ifadesini kullandı.

Cavcav, kulüp olarak kalıcı bir eser bırakabilmek için kurumsallaşmak gerektiğini ifade ederek, "En yakın zamanda bunu gerçekleştiririz" diye konuştu.

PASSOLİG PERİŞAN EDECEK

Başkan Cavcav, geçen sezondan bu yana süren passolig uygulanmasının kendilerini perişan edeceğini savundu.

Passolig'in iyi işletilmesi durumunda büyük fayda sağlayacağını belirten Cavcav, "Holiganlık yapana 1 yıl maçlardan men cezası verilmesi yerine, 3 yıl hapis cezası verilse daha iyi olur. Passolig bizi ihya yerine perişan edecek gibi görünüyor" değerlendirmesinde bulundu.

SAVAŞ BİZE SIÇRAYABİLİR

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, dünyada yaşanan kriz ve savaşların ülke sınırları içerisine girme ihtimalinin olduğunu ifade etti.

Cavcav, "Sınır temasımızın olduğu ülkelerde olaylar devam ediyor. Kuvvetle bu savaşlar, ülkemize de sıçrayabilir. Siyasi partilerin müşterek olarak alacakları kararlarla huzur ve güven içinde yaşamamızı sağlamalarını arzu ediyorum'' dedi.

UN FABRİKASINDA BAŞLADIM

İki un fabrikası sahibi olan İlhan Cavcav; iş hayatına, aile işi olan un fabrikasında muhasebecilikle başladığını söyledi.

Ankara'da un sanayinde faaliyet göstermenin zorluklarından bahseden Cavcav, girişimcinin maceraperest olmaması gerektiğine değinerek, "Verdiğiniz sözden caymayın. Ayağını, yorganına göre uzatmak lazım. O yorgan da bir zaman sonra birden üçe çıkabilir" diyerek dernek üyelerine nasihatlerde de bulundu.