Trabzonspor'un 7 harikası !

Trabzonspor'un 7 harikası !

Trabzonspor transfer için Luis İbanez, Jeremy Pied, Jean-Philippe Gbamin, Matus Bero, Fabian Castillo, Vladimir Weiss ve Enner Valencia’ya odaklandığı ifade edildi.

Ersun Yanal ile birlikte yeniden yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, transfer listesindeki oyunculardan 7’sine odaklandı.

Luis İbanez ile görüşmelere başlandığının açıklamasının ardından diğer mevkiler için de temaslarını hızlandıran bordo-mavililerin Jeremy Pied, Jean-Philippe Gbamin, Matus Bero, Fabian Castillo, Vladimir Weiss ve Enner Valencia ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

UEFA’dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle maliyeti düşük oyunculara yönelen Karadeniz ekibinin, forvet için adı geçen Enner Valencia’yı ise West Ham’dan kiralık olarak transfer etmeyi hedeflediği bildirildi. Bordo-mavili takımın ayrıca ismi gizli tutulan kaliteli bir oyuncuyla da görüşme halinde olduğu belirtildi.

Bu arada kiralık gittiği Osmanlıspor’dan dönen Uğur Demirok, başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediğini söyledi. 27 yaşındaki savunmacı, “İyi bir sezon geçirdim ve tekrar Trabzonspor’a döndüm. Burada iyi bir performans göstererek takımımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. İnşallah büyük hedeflerle çıkacağımız bu yolculuğun sonu güzel olur. Bu yolculukta taraftarımızın da desteğini bekliyoruz” dedi.

TOKİ’den Akyazı ziyareti

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi’ni Trabzonspor’un bu sezon sahasında oynayacağı ilk maça yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

Akyazı Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Turan, kompleksin Türkiye’nin yüz akı bir tesis olduğunu ifade ederek, “Avrupa’da sıralamaya girecek bir tesistir. Stadımızdaki çalışmalarda son 5 aydır bir hızlanma söz konusu. Buradaki çelik imalatı çok teknik bir konu. Gerçekten Türkiye’de ilk defa uygulanan bir çelik konstrüksiyon var. Çalışan sayısını bayram sonrasında iki katına çıkaracağız. Şu anda yaklaşık 400 kişi çalışıyor ve bunu 750 kişiye ulaştıracağız” dedi.