Trabzonspor'da Deniz Yılmaz sakatlandı

Trabzonspor'da Deniz Yılmaz sakatlandı

Bordo-mavililer, sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Çift kale maçta rakibiyle girdiği ikili mücadelede ayak parmağına darbe alan Deniz Yılmaz, çalışmayı bıraktı. Antrenmanın büyük bölümünü saha kenarından izleyen golcü futbolcunun ayak parmağında ağrı hissettiği, yapılacak kontrolden sonra durumunun netleşeceği belirtildi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum  kasabasında kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarını sürdürdü.
 
Bordo-mavililer, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde kampın  dördüncü gününde sabah konakladığı otelin yakınındaki sahada antrenman  gerçekleştirdi.
 
Antrenmanın başında dayanıklılığın ölçüldüğü yo-yo testinden geçen  bordo-mavili futbolcular, daha sonra pas ve yarı sahada taktik ağırlıklı çift  kale maç oynadı.
 
Çift kale maçta Arveladze, futbolculara sık sık uyarılardı bulundu.  Gürcü teknik adam, "Topu kendi kale önünüzden uzak tutun. Rakip kale önünde  oynayın" dedi.
 
Deniz Yılmaz sakatlandı
 

Trabzonspor'da kampın dördüncü gününde ilk sakatlık yaşandı.
 
Çift kale maçta rakibiyle girdiği ikili mücadelede ayak parmağına  darbe alan Deniz Yılmaz, çalışmayı bıraktı. Antrenmanın büyük bölümünü saha  kenarından izleyen golcü futbolcunun ayak parmağında ağrı hissettiği, yapılacak  kontrolden sonra durumunun netleşeceği belirtildi.
 
Medjani çalışmada yer aldı

 
Milli takım kampında yer aldığı için izin verilen Medjani, dün akşam  bordo-mavili takımın kampına katıldı. Cezayirli futbolcu, takımın sabah antrenmanında yer alarak kamptaki  ilk çalışmasını yaptı.
 
Trabzonspor'da bugün izni sona erecek olan Waris'in de kampa katılması  bekleniyor. Trabzonspor, bu akşam basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla yeni  sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek.