Stoch'u büyüleyen şov !

Stoch'u büyüleyen şov !

PAOK’lular gerçekleştirdiği tribün şovla Stoch’a Fenerbahçe’yi hatırlattı; ancak oyuncuya göre onları bile geride bıraktı.

Fenerbahçe’nin PAOK’ta kiralık olarak forma giyen oyuncusu Miroslav Stoch, hafta içinde oynadıkları Olympiakos maçıyla ilgili duygularını aktardı. Slovak basınına konuşan 24 yaşındaki futbolcu, Atina ekibini 1-0 mağlup ederek Yunanistan Kupası’nda finale yükseldikleri karşılaşmada taraftarlarının kendisini çok etkilediğini söyledi.

Stoch, “Finale kaldığımız için çok mutluyum. PAOK 11 yıldır kupalara hasret. Şimdi hedefe ve kupayı Selanik’e getirmeye çok yaklaşmış durumdayız. Burada tüm şehir futbolu yaşıyor. Biz de bu güzel insanları ödüllendirmek istiyoruz” dedi.

Olympiakos maçında taraftarın desteğinin müthiş olduğunu belirten Miroslav Stoch, stattaki atmosferin kendisine Fenerbahçe tribünlerini anımsattığını ima ederek, “Ben daha önce Türkiye’de de böyle atmosferlere tanık oldum. Ancak bu maçtaki manzara benim belki de daha önce çıktığım tüm derbileri bile geride bıraktı. Maçtan önceki atmosfer inanılmazdı. Bütün stat adeta yanıyordu” diye konuştu.

Milliyet