Steve Bruce: ''Çocuk gibi davrandık''

Steve Bruce: ''Çocuk gibi davrandık''
Güncelleme:

Premier Lig'de, Hull City ile Sunderland'ı maçında, 2 takımın menajerleri Steve Bruce ile Gus Poyet karşı karşıya geldi.

Hull City ile Sunderland'i karşı karşıya getiren maçta en çok konuşulan olay iki takımın menajerleri Steve Bruce'la Gus Poyet'in karşı karşıya gelmesiydi. 

 Poyet, oyuncusu Jack Rodwell'e gösterilen sarı kartı sert şekilde protesto edince hakem tarafından tribüne gönderildi. Sunderland Menajeri sahayı terk ederken, sarı kartı haklı bulan Hull City Menajeri Steve Bruce kendisine tepki gösterince sinirler bir anda gerildi. 

 Kavganın eşiğine gelen Bruce ve Poyet'i yardımcı hakem ve iki takımın teknik heyeti ayırdı. Bruce maç sonunda olayın büyütülmemesi gerektiğini savundu. Maçın gerilimiyle çocukça davrandıklarını ifade eden Bruce, "Basının bu olayı büyüteceğini biliyorum. Dürüst olmak gerekirse anlamsız bir gerilimdi. Çocuk gibi davrandık" dedi. 

 Poyet ise olayla ilgili, "Ben eski kafalıyım. Futbolda teknolojinin de yeri olmadığına inanıyorum. Sahada olan sahada kalır. Steve Bruce ile de konuştum, aramızda sorun yok" yorumunu yaptı.

Eurosport