Serkan Çınar'dan Terim raporu

Serkan Çınar'dan Terim raporu

Galatasaray-Orduspor maçında yaşananların yankısı devam ediyor..

Hakem Serkan Çınar'ın Fatih Terim'i kulübeye göndermesi tartışmalarıda beraberinde getirdi. En çok merak edilen ise Fatih Terim'in kaç maç ceza alacağı ve hakem Serkan Çınar'ın raporu..

Edinilen bilgilere göre devre arası soyunma odası koridorunda hakemle tartıştıktan sonra tribüne gönderilen deneyimli teknik adam asgari 4 maç kulübede olamayacak.

HAKEM RAPORUNUN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

90 dakikanın ardından hakem Serkan Çınar, Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği raporda Fatih Terim'i neden tribüne gönderdiğini işte aynen şu şekilde açıkladı; "Bana, 'İkinci yarıyı daha rezil yönetin' dedi. Alkışladı. 'Size o rapora küfür etti yazma zevkini tattırmayacağım' .

TERİM'E 5 MAÇ CEZA GELEBİLİR

Herhangi bir küfür, hakaret ya da sinkaflı bir cümle kullanmayan Terim'in bu eylemi disiplin talimatının 36. maddesi yani 'Sportmenliğe aykırı hareket' kapsamında değerlendirilmesi halinde Terim 1 ila 3 maç arasında ceza alacak. Ancak PFDK, Fatih Terim'in bu eylemi ve sözlerini 42. maddeye göre yargılar ise Galatasaray'ın başı ağrıyacak. Fatih Terim'in rekor ceza alması gündeme gelecek. 42. maddeye göre hakaret eyleminde ceza alması ile birlikte Fatih Terim'in geçen sene Galatasaray-Trabzonspor mazından ötürü ertelenen 2 maçlık cezayı çekmesi gündeme gelecek. Yani Fatih Terim, G.Saray takımına tam 5 maç kenardan taktik veremeyecek.

5 MAÇ CEZA ALIRSA BU MAÇLARI KAÇIRACAK

Eskişehirspor (D)
Gençlerbirliği
Kayserispor (D)
İstanbul BB
Mersin İY

TAKTİK VERMESİ BAŞKA BİR DERT!

Terim'in tribüne gönderildikten sonra yedek kulübesi ve futbolcularıyla iletişime geçmesi de disiplin talimatnamesinin 83. ve 85. maddesine göre başını ağrıtacak çünkü Terim'in davranışları talimata göre yasak..

GALATASARAY TAHKİME GİDECEK

Galatasaray Yönetim Kurulu hakeme herhangi bir küfür ya da sinkaf girişiminde bulunmayan Fatih Terim’i savunma adına kapsamlı ve hummalı bir çalışma içinde. Eğer Terim’e ceza verilirse G.Saray, Tahkim’e gidecek.

FATİH TERİM'İN YERİNE TAFFAREL

Galatasaray teknik ekibinin toptan PFDK'ya sevkedilmesi sonrası akıllara kaç maç ceza alacakları sorusu takıldı. Fatih Terim konusunda net bir görüş ortaya konmazken, Hasan Şaş'ın asgari olarak en az 1 maç ceza alacağı ifade edildi. Sahayı izinsiz terkettiği için PFDK'ya sevkedilen Ümit Davala'nın da ceza alması durumunda Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında takımın başında sahaya çıkması düşünülen ismin Brezilyalı kaleci antrenörü Claudio Taffarel olacağı öğrenildi.