Serdar Taşçı'dan Galatasaray'a yeşil ışık !

Serdar Taşçı'dan Galatasaray'a yeşil ışık !

Serdar Taşçı, kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi olduğunu söyledi ama kapıyı tamamen de kapatmadı

 Rusya’da Spartak Moskova’da oynayan 12 resmi maça çıktı. 1 gol atıp 1 de asist yapan 27 yaşındaki Serdar Taşçı, “İki yıl daha kontratım var. Türkiye ’de forma giymek istiyorum. İnşallah bir gün olacak. Ne zaman olur bilemem” dedi. 

Transfer olasılığıyla ilgili olarak net bir şey söylemenin zor olduğunu belirten Serdar Taşçı, "Şu anda takımımın kampındayım ve tüm konsantrasyonumu bundan sonraki maçlarımız üzerine kuruyorum. Menajerim zaten transfer gelişmeleriyle ilgili konulara hakim" diye konuştu.

Serdar Taşçı şöyle konuştu: “Burada iki sezon daha kontratım var ve mutluyum. Burada kupalar kazanmayı hedefliyorum. Ama Türkiye'de oynamayı istiyorum. İnşallah bir gün olacak ama ne zaman olur bilemem. Geçen sezon sakatlık sorunu yaşadığım için Dünya Kupası’na gidemedim. Ama Löw’le konuşuyoruz. Elbette ki amacım tekrar Alman Milli Takımı’nda yer almak. Türkiye’de futbol oynamak da isteklerimden biri.”

Galatasaray yönetimi, Serdar Taşçı’yı kiralamak istemişti. . Önceki yaz Stuttgart’tan Spartak Moskova’ya transfer olan Taşçı, Alman Milli Takımı’nın da geniş kadrosunda yer alıyor.

Radikal