Samsunspor telafi peşinde

Samsunspor telafi peşinde

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş, "Denizli'den galibiyetle dönüp kaybettiğimiz puanların bir kısmını telafi etmek istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube  sorumlusu Metin Ateş, "Denizli'den galibiyetle dönüp kaybettiğimiz puanların bir  kısmını telafi etmek istiyoruz" dedi.
 
Ateş, Nuri Asan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada,  Giresunspor maçında aldıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Özellikle maçın ilk yarısında önemli fırsatlar yakaladıklarını anlatan  Ateş, "Neticede 2-0 mağlup olduk. Bazen futbolda iyi oynanmasına rağmen böyle  sonuçlarda ortaya çıkıyor. Bu maçı hemen unutup Denizlispor maçına  odaklanmalıyız" diye konuştu.
 
Son iki maçta yenildikleri, kötü gidişe "dur" demek istediklerini dile  getiren Ateş, bunun için Denizlispor maçının fırsat olduğunu kaydetti. Ateş,  "Denizli'den galibiyetle dönüp kaybettiğimiz puanların bir kısmını telafi etmek  istiyoruz. Futbolcularımız, teknik yönetimiz ve bizler bunun farkında hareket  ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Ofoedu'nun Antalyaspor ile görüşmesi
 
Ateş, Chikeluba Ofoedu'nun Antalyaspor ile görüşmesi hakkında ise  şöyle konuştu: "Teknik direktörümüz Ümit Özat, Ofoedu'ya tepki gösterdi. Böyle şeyler  olur, Ofoedu da şu an takımla çalışmalarını sürdürüyor. Antalyaspor zaten sezon  başından itibaren Ofoedu'yu istiyordu. Ofoedu da eski takım arkadaşı Mbilla Etame  olduğu için orayı isteyebilir ama bu konuda Antalyaspor'dan bize resmi teklif  gelmesi gerekiyor. Teklif gelirse kulüp başkanımız gerekeni yapar ama yıl sonuna  kadar bizim oyuncumuz ve biz de ondan en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz."
 
Öte yandan Samsunspor, 5 Aralık Cumartesi günü deplasmanda  karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde teknik  direktör Ümit Özat yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar,  ısınma koşusu ve kültür fizik hareketlerinin ardından dar alanda taktik çalışması  gerçekleştirdi.
 
Antrenmana sakatlıkları bulunan Hasan Kılıç ile Ercan Yazıcı  katılmadı.