Samsun Recep Niyaz için beklemede

Samsun Recep Niyaz için beklemede

Samsunspor, Recep Niyaz için Fenerbahçe'nin kararını bekliyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin  Kar, Fenerbahçeli oyuncu Recep Niyaz'ın transferi konusunda sarı-lacivertli  kulübün kararını beklediklerini söyledi.
 
Kar, AA muhabirine, Erzurum Palandöken'de yapılan birinci etap kamp  döneminin çok iyi geçtiğini belirtti. Futbolculara Ramazan Bayramı için izin verdiklerini belirten Kar,  şöyle devam etti: "Kampın ikinci etabı yine Erzurum'da devam edecek. Futbolcularımız 29  Temmuz Salı günü tekrar kamp yapılan otelde buluşacak ve çalışmalara başlayacak.  Teknik direktörümüz Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda takıma iki takviye  yapabiliriz. Bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor ancak ekonomik  sıkıntılarımız var. Şehirden destek almadık. Bunun için öyle yüksek ücretlere  oyuncu aramıyoruz. Bizden de kimse öyle flaş transferler beklemesin. Şartlarımızı  zorluyoruz. Elimizden geldiği kadar iyi oyuncuları transfer etmek için  uğraşıyoruz."
 
Altyapıdan 6 oyuncunun A takımın kadrosunda yer aldığını hatırlatan  Kar, şunları kaydetti: "Bu oyuncular bizim gelecek sezon için en büyük transferlerimiz. Biz  sadece bazı bölgelere biz transfer yapıp transferi noktalamak istiyoruz. Zaten  geçen yılki kadromuzdan ilk 11'de oynayan birkaç oyuncumuz ayrıldı. Bu  oyuncularımızın yerini dolduracak oyuncularımız var. Biz sadece alternatif oyuncu konusunda transfer çalışması yapıyoruz ancak takımımıza büyük destek vereceğine  inandığımız Fenerbahçeli futbolcu Recep Niyaz için yoğun gayret harcıyoruz. Recep  bize önemli katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu ancak bu transferin  bitmesi için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kararını bekliyoruz.  Sanırım satmak istemiyor ama kiralık olarak da Recep'i renklerimize katabiliriz."