''Ronaldo bana söz verdi...''

''Ronaldo bana söz verdi...''

Türkiye Milli Futbol Takımı'nı tercih etme sebebine açıklık getiren Emre Mor, Cristiano Ronaldo ile yan yana geldiği o anları da anlattı.

A Milli Futbol Takımımızın umut vaat eden futbolcusu Emre Mor, kendisini Türk hissettiği için ay-yıldızlı formayı tercih ettiğini söyledi. 19 yaşındaki futbolcu, Borussia Dortmund ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile yan yana geldiği o anları da anlattı.

"Kendimi Türk olarak hissediyorum"

A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor, NTV Spor'un sorularını cevapladı. Sezon başında Borussia Dortmund'a transfer olan Emre, A Milli Takımı tercih etme sebebine açıklık getirdi. 19 yaşındaki futbolcu, "Öncelikle kendimi Türk olarak hissediyorum. Belki karakter olarak öyle olmayabilirim. Ama içimde öyle hissediyorum. İkinci olarak da Türk Milli Takımı benim için Danimarka'dan daha istekliydi." dedi.

"İnanılmaz bir duyguydu"

Ay-yıldızlı formayı ilk kez giydiği Karadağ maçında çok heyecanlığını dile getiren Emre Mor, Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında Burak Yılmaz'a yaptığı asist için de "İnanılmaz bir duyguydu, tribünler yıkılıyordu, herkes mutluydu. Avrupa Şampiyonası'nda ülkemi temsil ettiğim için gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

"Fatih Terim'i çok seviyorum"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i çok sevdiğini söyleyen genç futbolcu, "Onun gibi birisi tarafından milli takıma alındığım için mutluyum." dedi.

"Ronaldo bana söz verdi formasını...'

Emre Mor'a Real Madrid ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçının ardından Cristiano Ronaldo ile yan yana gelmesi de hatırlatıldı. Emre, "Ronaldo'ya karşı oynamak çok tuhaf bir duyguydu. Daha önce sadece televizyonda izlemiş ve fotoğraflarını görmüştüm. Garip ama aynı zamanda hoş bir duyguydu. Hayallerim gerçek oldu. Maçın ardından Ronaldo'dan formasını istedim. Ancak formayı başka birine vermek için sözleştiğini söyledi. Santiago Bernabeu'daki maçta formasını vereceği konusunda bana söz verdi. Ben de kendisine 5 yaşından bu yana büyük bir hayranı olduğumu söyledim." dedi.