Pereira hem övdü hem de ders verdi

Pereira hem övdü hem de ders verdi

Sarı-lacivertli futbolcuların Antalya önünde son düdüğe kadar galibiyet aramasına övgü yağdıran Portekizli hoca, “Savaştık ve istediğimizi aldık” derken, Diego ve Kadlec’le özel olarak görüştü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalya maçı sonrasında futbolcularını tek tek kutlarken, bazı oyuncularla özel görüştü. Portekizli hoca soyunma odasında, “Kazanma ruhunuzu sahaya koydunuz. Son düdüğe kadar savaştınız. Önemli olan mücadeleniz, kazanma hırsınız ve sahaya verdiğiniz enerjidir. Sahada güçlü kalmayı başardınız. Ruhunuzla mücadele ettiniz. Golü daha erken bulmalıydınız. Son vuruşlarda daha konsantre olmalıyız” dedi.

DİEGO’YA TEŞEKKÜR

Diego’ya özel teşekkür eden Pereira, “Beklentilerimi fazlasıyla yerine getirdin,
takımın sahadaki en iyi isimlerinden biriydin. Tribünlerin tepki göstermeye başladığı anlarda herkes sorumluluk almaz, sen liderlik özelliğini gösterdin ve sorumluluk almasını bildin. Senden çok memnunum. Çalışmaktan asla vazgeçme” derken, yenilen golde hata yapan Kadlec’e, “Bu takımda saha her zaman ihtiyacım var. Yedek kaldığın için küsmemelisin” diye seslendi.

AMK Gazetesi