''Özür borcumuz var''

''Özür borcumuz var''

Trabzonspor’un Brezilyalı stoperi yeniden kazanmaya başlayıp, taraftarlara kendilerini affettireceklerini söyledi.

Süper Lig’de üst üste 3 yenilgi alan Trabzonspor’un Brezilyalı stoperi Douglas Franco, bordo-mavili taraftarlara iddialı mesajlar gönderdi.

Deneyimli savunmacı, “Taraftarımıza bir özür borcumuz var. Biz sadece onlara iyi futbol izleterek ve iyi sonuçlar alarak kendimizi affettirebileceğimizi biliyoruz. Bizi desteklemekten hiçbir zaman vazgeçmesinler” dedi.

Sezonun ilk 4 haftasında çok iyi futbol oynayarak, başarılı sonuçlar aldıklarını hatırlatan Douglas, “Son üç maçta kötü oynamadık, birçok maçı hak etmemize rağmen futbolun içinde olan temel şanssızlıklardan dolayı mağlup olduk. Takım olarak taraftarımızı sevindirmek için terimizi akıtmaya devam edeceğiz. Trabzonspor’un yeri her zaman zirvedir” ifadelerini kullandı.

Kişisel performansını da değerlendiren Brezilyalı oyuncu, “Antrenmanlarda eksiklerimi kapatmak için sonuna kadar mücadele ediyorum. Daha iyi performans sergileyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” yorumunu yaptı.

Mbia aday oldu

Stephane Mbia, Afrika’da 2015 yılının en iyi futbolcusu ödülüne aday gösterildi. 37 Afrikalı oyuncunun yer aldığı listeye Türkiye’den sadece Mbia dahil edildi. Kamerunlu oyuncu ödül için son dört yıldır Afrika’nın en iyisi seçilen Manchester City’li Yaya Toure, Bayern Münih’ten Faslı Mehdi Benatia, Porto’dan Cezayirli Yacine Brahimi, Borussia Dortmund’dan Aubameyang, Southampton’dan Senegalli Sadio Mane, Valencia’dan Tunuslu Aymen Abdennour ile Cezayirli Feghouli gibi isimlerle yarışacak.

Kondisyon yüklediler

Bordo-mavili takım, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını kondisyon ağırlıklı çalışmayla sürdürdü. Teknik Direktör Şota, milli oyuncuların yer almadığı idmanda futbolcularına kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yaptırdı.