Nazifoğlu'ndan Bruma için sert sözler

Nazifoğlu'ndan Bruma için sert sözler

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, takım içerisinde yaşanan Bruma krizine açıklık getirdi.

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Süper Lig'in 21. hafta maçında oynanan Rizespor mücadelesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Nazifoğlu'nun açıklamaları;

"Bruma benim oğlum gibi. Daha çok genç. Bu hataları yapacak. Uzatmaması lazım. Kafasında Real Madrid gibi takımlar var. Eğer bunları düşünüyorsa bunları bırakacak. Hocamızın kararının arkasındayız."

‘Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak taraftara mesajınız olacak mı?’ sorusuna ise Nazifoğlu, “Bizler, futbolcular hepimiz gidiciyiz ama taraftarlarımız hep olacaktır. Onlar takımlarını bırakmayacaklar. Tabii ki protesto onların demokratik hakkı. Ama geçen haftada iptal oldu 87. dakika da golümüz iptal oldu. Taraftarımızın baskısı olsaydı o golümüz iptal olmazdı. Onu öyle düşünerekten maç sonuna kadar takımımız desteklerlerse maçtan sonra istediklerini yapsınlar haklarıdır tabii ki” ifadesini kullandı.

“Koca koca adamlar yalan söylüyor”

Nazifoğlu, şampiyonluk yarışı içinde kalmaları için Beşiktaş maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, “Mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız maça. Riekerink gitti. Onun hakkında konuşmuyorum. Hep böyle Florya’daki idareciler takıma karıştı, yok şöyle yaptılar, böyle yaptılar. Gerçekten bunu söyleyen insanlar iftiracı insanlar. Hiç bir şey bilmeden konuşuyorlar. Böyle bir şey hiç bir zaman olmamıştır. Bütün kadroyu eski hocamız çıkarmıştır. Ona sorabilirler böyle bir şey varmı diye. Sanki herkes sözleşmiş gibi orada bizim karıştığımız söylüyorlar, biz karışacaksak zaten hoca almamıza gerek yok. Bunlar çok ayıp, koca koca adamlar yalan söylüyorlar. Bu sözleri söyleyenleri ben yalancılıkla suçluyorum” şeklinde konuştu.