MHK Başkanı'ndan değişim sinyali

MHK Başkanı'ndan değişim sinyali

Başkan Zekeriya Alp, son yönetim kurulu toplantısında değişim sinyali verdi..

Başkan Zekeriya Alp, son yönetim kurulu toplantısında "Hepimiz buradayız, vedalaşalım. Aramızdan ayrılanlar olabilir. Belki ben bile gidebilirim" diyerek değişim sinyali verdi.

Sü­per Lig’de yer alan 18 ta­kım ge­le­cek se­zon yi­ne çar­pı­cı bir mü­ca­de­le ve­re­cek. An­cak Mer­kez Ha­kem Ku­ru­lu’nda (MHK) da çar­pı­cı de­ği­şik­lik­le­rin ger­çek­leş­me­si söz ko­nu­su.

BİRÇOK iSiM DEĞiŞiYOR
Son ya­pı­lan yö­ne­tim ku­ru­lu top­lan­tı­sın­da MHK Baş­ka­nı Ze­ke­ri­ya Alp’in “He­pi­miz bu­ra­da­yız, ve­da­la­şa­lım. Ara­mız­dan ay­rı­lan­lar ola­bi­lir. Bel­ki ben bi­le gi­de­bi­li­rim” di­ye­rek ye­ni se­zon­da MHK’da bir de­ği­şi­min ola­ca­ğı­nın sin­ya­lini ver­di­. MHK Baş­kan­ve­ki­li Yük­sel Ok­çu­oğ­lu, üye­ler Ham­za Işın, Sey­fi Gö­zay­dın, Zih­ni Ak­soy’un MHK’da­ki gö­rev­le­rin­den alı­na­ca­ğı, yer­le­ri­ne baş­ka isim­le­rin ata­na­ca­ğı be­lir­til­di.

BABA ÇAKIR GELİYOR
Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Baş­kan­ve­ki­li Yük­sel Ok­çu­oğ­lu’nun ye­ri­ne ise Cü­neyt Ça­kır’ın ba­ba­sı Ser­dar Ça­kır’ın ata­na­ca­ğı ko­nu­şu­lu­yor. Baba Çakır, şu anda MHK’da üst klasman gözlemciliği yapıyor. MHK Yö­ne­tim Ku­ru­lu top­lan­tı­sı­nın ağus­tos ayı­nın ilk haf­ta­sın­da ya­pıl­ma­sı bek­le­ni­yor. Cü­neyt Ça­kır, Dünya Kupası’nda grup­lar­da Rus­ya-Ce­za­yir, Bre­zil­ya-Mek­si­ka ve ya­rı fi­nal­de Hol­lan­da-Ar­jan­tin maç­la­rı­nı yö­net­miş­ti. Tam not al­mış­tı.

MEVCUT MHK YÖNETİMİ

isim    Görev Alanı
Zekeriya Alp    (Başkan)
Yüksel Okçuoğlu    (Başkanvekili 7'nci bölge)
Ünsal Çimen    (4'üncü bölge)   
Seyfi Gözaydın    (3'üncü bölge)
Hamza Işın    ( 5, 8 ve 13'üncü bölge)
M.Zihni Aksoy    (2'nci Bölge)
Turgay Güldü    (6. 9. 12 ve 14'üncü bölge)
Sadettin Güler    ( 1. ve 11'inci bölge)
Musa Soykarcı     (10'uncu bölge)

Bugün