Melo'dan sürpriz istek

Melo'dan sürpriz istek

Bel fıtığı operasyonu sonrası mucizevi şekilde sahalara geri dönen Melo da Sneijder gibi yeni sözleşme bekliyor.

Galatasaray’da, 23 Mayıs’ta yapılacak seçimle göreve gelecek olan yeni başkan ve yönetimin kendisi ile sözleşme uzatmasını bekleyen tek yabancının Wesley Sneijder olmadığı ortaya çıktı.
 
Önceki ay bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra 1.5 ay gibi rekor bir sürede iyileşerek Manisa maçıyla sahalara geri dönen Felipe Melo’nun da yönetime başvurarak, sözleşme uzatmak istediği öğrenildi. Tıpkı Sneijder gibi bir yıllık sözleşmesi kalan 32 yaşındaki Melo’nun, yöneticilerle görüşerek, “G.Saray’da oynadığım için çok mutluyum. Ailem de burayı çok seviyor. Ama çocuklarımın geleceği için önümü görmeliyim. Bu nedenle benimle devam edecekseniz sözleşme uzatmak istiyorum” dediği bildirildi.
 
FUTBOLU G.SARAY’DA BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYOR 
 
Yöneticilerin Sneijder’a verdikleri yanıtın aynısını Melo’ya da verdikleri ve ancak seçimden sonra yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte bu konunun görüşülebileceğini söyledikleri ortaya çıktı. Melo 2 yıl daha nikah tazeleyip toplam 3 yıl G.Saray formasını giymek istiyor. Sambacı, futbola Sarı- Kırmızılılar’da nokta koymayı planlıyor.
 
Habertürk