Kasımpaşa, Konya deplasmanında

Kasımpaşa, Konya deplasmanında

Yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak Kasımpaşa, rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı son 4 karşılaşmada 3  galibiyet ve bir beraberlikle 10 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Atiker  Konyaspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmenin hesabını yapıyor.

Son maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Kasımpaşa,  ligde topladığı 11 puanla 10. basamakta yer alıyor.
 
Süper Lig'de çıktığı son 3 karşılaşmada galip gelemeyen Aykut Kocaman  yönetimindeki Atiker Konyaspor ise topladığı 10 puanla 12. sırada bulunuyor.
 
Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa arasında saat 19.00'da Konya Büyükşehir  Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.
 
Atiker Konyaspor düşüşte
 
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezonu 3. sırada  tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Atiker Konyaspor'un son 3 lig maçında  galibiyeti bulunmuyor.
 
Süper Lig'in ilk 6 haftasında sadece bir kez mağlup olan  yeşil-beyazlılar, son 3 hafta da ise zorlu fikstürden istediği sonuçlarla  ayrılamadı. Son üç karşılaşmada lider Medipol Başakşehir ve zorlu Bursaspor  deplasmanlarına giden Konya temsilcisi, iç sahada ise çıkış arayan Fenerbahçe'yi  konuk etti. Bu karşılaşmalarda sadece liderden 1 puan alabilen Atiker Konyaspor,  son iki maçında ise rakiplerine mağlup olmaktan kurtulamadı.
 
Kasımpaşa'da 5 eksik

 
Atiker Konyaspor deplasmanında yarın zorlu bir mücadeleye çıkacak  Kasımpaşa'da karşılaşma öncesinde önemli eksikler dikkati çekiyor.
 
Takımın en çok forma giyen 3 isminden biri olan Kenneth Otigba'nın  sarı kart cezalısı durumunda olduğu haftada, lacivert-beyazlıların 4 de sakat  oyuncusu bulunuyor.
 
Lacivert-beyazlılarda, uzun süredir takımlarında forma giyemeyen  Franck Etoundi, Fode Koita ve Loret Sadiku'nun yanı sıra düzenli olarak ilk 11'de  yer alan Tunay Torun'un da sakatlığı dolayısıyla Atiker Konyaspor'a karşı  oynaması beklenmiyor.
 
İstanbul temsilcisinde zorlu Konya deplasmanı öncesinde 2 oyuncu ise  sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Takım kaptanı Adem Büyük ile David Pavelka,  Atiker Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda ligin 11. haftasında  Kardemir Karabükspor ile oynanacak karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.