Kasım ayında zirve Galatasaray'ın

Kasım ayında zirve Galatasaray'ın

Türkiye'de kasım ayında şifresiz maçlar arasında en çok izlenen karşılaşma Benfica - Galatasaray maçı oldu.

Avrupa’da mücadele eden takımlarımız ile milli takımımızın oynadığı maçlardan beşi Kasım ayında açık kanaldan yayınlanırken, Interpress’in yazılı mecralarda yapmış olduğu araştırmada, bu maçlar ile ilgili toplam 300’den fazla haber çıktığı belirlendi.

Ekranlarda yayınlanan maçların dördü reytinglerde günün birincisi olurken, sadece Katar’ın başkenti Doha’da oynanan Katar-Türkiye maçı izlenme oranlarında üçüncü oldu.

AVRUPA KUPALARI

İki bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan araştırmasına göre, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleriyle oynadığı maçlar toplam 162 haberle gündeme gelirken, Kasım ayında TRT tarafından yayınlanan bu maçlar arasında Benfica - Galatasaray müsabakası en fazla izlenen maç olarak dikkat çekti.

Molde - Fenerbahçe maçı ikinci olurken, Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı da üçüncü sırada yer aldı.

MİLLİ MAÇLAR

Fransa 2016’ya gitmeyi garantileyen Milli Takımımızın Kasım ayı içinde oynadığı iki hazırlık maçından Türkiye - Yunanistan maçı golsüz berabere biterken, TV 8 tarafından yayınlanan maç, toplam 81 haberle gündeme geldi.

Show TV’nin ekranlara getirdiği dış sahadaki Katar - Türkiye maçı da 66 habere konu olurken, 2-1 kazandığımız maç, izlenme oranlarında ise günü üçüncü bitirdi.