Karabükspor-akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Karabükspor-akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Kardemir D.Ç. Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

- Kardemir D.Ç. Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kötü oynadıklarını belirterek, mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi. Bakkal, “Karabükspor olarak oyuncularımızla şapkamızı önümüze alarak düşünme günü geldi. Kötü oynadık, mağlubiyeti anamızın ak sütü gibi hak ettik. Özellikle taraftardan özür diliyorum. Bizleri destekliyorlar içerideki bu kadar mağlubiyet benim kabul edemeyeceğim bir şey, önceki mağlubiyetler kadar üzülmedim. Mağlubiyeti çok hak ettik. Beklediğim bir sonuç değildi, bir mücadele yok, mücadele etmedik, böyle olunca da yediğimiz gollerden sonra baskı kursanız da olmuyor. Oyuncularımıza da söyledim, ‘bundan sonra ne yapacağımızı düşünelim’ dedim. Kötü oynadık. Şimdi maçı da seyredeceğim, analiz yapacağım. Bu takımın böyle olmadığını da biliyorum. Oyuncu değişikliğine gideceksek gideceğim” dedi.

Takım olarak kötü olduklarını belirten Bakkal, “Bir tane iyi adam diyeceğim yoktu. Bir kişi değil de takım kötüydü. Çok rahat çalışıyoruz, Sivas maçından sonra kazanma oyunu oynamadık. Hafta içindeki çalışma ortamıyla hafta sonuna yansımıyor. Bu maç için toplantılar yapıldı, bir araya gelindi ama ters tepki sonucunda da lig devam ediyor. Bu oyunu bende kabul etmiyorum. Aşağıdan vursanız 20, yukarıdan vursanız 18. En fazla yapacağım birkaç adamı oturtmak olacak” diye konuştu.

Karabükspor’un başarılı oyuncusu Lualua da, “Söylenecek bir şey yok iyi oynamadık ve kaybettik” dedi.

Bir gazetecinin Lualua’ya, “Lualua iyi oynamıyor neden?” sorusu üzerine sinirlenen Lualua, “Karabükspor’da sadece LuaLua yok” diyerek basın toplantısını terk etti.

Karabükspor’lu Hamroun da, “Söyleyecek çok bir şeyin olduğunu sanmıyorum, ikinci yarıda oynadığımız gibi oynasaydık, belki galip gelebilirdik” diye konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, oyuncularını tebrik ederek, “Bugün açıkçası çok daha zor maçın bizi beklediğini düşünüyordum. Erken bulduğumuz goller daha kolay geçmesini sağladı. İkinci yarı korumayı bildik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Önümüzde Elazığ maçı var, bunu kazanmamız bundan sonrakiler için önemliydi. Bundan sonra Elazığ maçı çok daha önemli maç haline geldi. Ondan da iyi sonuçla ayrılırsak daha iyi olacak. İç saha sıkıntısı olarak görmüyoruz, içeride dışarıda kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak için oynuyoruz. İyi oynarsak içeride de dışarı da kazanabiliyoruz. Biraz daha en azından verilen mücadelenin karşılığını vermek açısından iyi ama daha rahat değiliz. Hedeflediğimiz bir puan yok maç maç bakıyoruz, her maçtan iyi bir sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

Maçlarını Akhisar’da oynamaları halinde daha farklı olabileceğini belirten Hamzaoğlu, “Bizim maçlarımızın Manisa’da olması dezavantaj ama iyi bir taraftar geliyor. Şehirde önemli bir destek var. Yoksa bugün karşınızda oturuyor olmazdık. Akhisar birçok şeyi hak ediyor. Oyuncusuna verdiği değerle birçok şeyi hak ediyor. Her şeyden önemlisi iyi mücadele etmek ilk hedefimiz. Bunu yüzde yüz söylemek mümkün değil ama daha iyi olurdu diye düşünüyorum. İlçemiz süper lig havası yaşardı, şuan bunu yaşayamıyoruz. Eğer kendi ilçemizde oynamış olsaydık şuan farklı bir durumda olabilirdik diye düşünüyorum” diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu Emrah Eren de, “Buraya gelirken çok zor maç olacağını düşünüyorduk öyle de oldu. Maçın ilk yarısı rakibimizden üstün oynadık. Maçı kazandık bundan sonra seriye ihtiyacımız var. Önümüzdeki hafta Elazığ maçını da kazanmak istiyoruz” dedi.

Akhisar Belediyespor’un başarılı oyuncusu Ahmet Cebe, “Çok acil puanlara ihtiyacımız olduğunu söylemiştim. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu, önümüzdeki maçlarda çok önemli. Bu maçı yarın unutup Elazığ’ya iyi şekilde çıkıp ‘bu ligde bizde varız’ demek istiyoruz” diye konuştu.