Johan Elmander'e talip var

Johan Elmander'e talip var

Kasımpaşa, kadrosunu daha da güçlendirip zirve yarışına girebilmek için gözünü İsveçli golcüye dikti.

Sezon başında birçok yıldız isimi kadrosuna katarak ligde iddialı bir konuma gelen Kasımpaşa, gelecek sezon kadrosunu daha da güçlendirip zirve yarışına girebilmek için gözünü İsveçli golcüye dikti.

Spor Toto Süper Lig'de istikrarlı bir performans gösteren ve Avrupa Ligi'ne gitme hedefleri kuran Kasımpaşa, Galatasaray'ın İsveçli santraforuna göz dikti. Kasımpaşa'nın, dev golcüye yıllık 2 milyon euro garanti paradan 3 senelik sözleşme önerdiği iddia edildi.

Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon euro kazanan ve Burak Yılmaz'ın formunun yanına birde dünya yıldızı Didier Drogba'nın kadroya katılması ile forma şansı iyice azalan İsveçli golcünün Kasımpaşa'nın teklifine; '' Sezon sonu görüşelim bu her iki taraf içinde daha doğru olur'' yanıtı vererek bir nevi Kasımpaşa'ya gitme ihtimalini düşündüğü söylendi.

KASIMPAŞA'NIN EN BÜYÜK KOZU İSAKSSON

Elmander'in Kasımpaşa'ya sıcak bakmasındaki en büyük etken Isaksson. Bu iki futbolcunun milli takımda dahil olmak üzere çok uzun süredir arkadaş olduğu biliniyor.Öyle ki Isaksson, Kasımpaşa'ya geldiği ilk dönemde ev bulana kadar Elmander'in evinde kalmıştı. Yakın arkadaşlar her fırsatta İstanbul'da görüşüyorlar. Kasımpaşa, sezon bitiminde hemen bu transferi bitirip ligde iyi gider formunu ilk olarak kadrosuna Elmander'i katarak daha da güçlenmek istiyor.