Jawo Orduspor'da

Jawo Orduspor'da

Süper Lig’e veda ettikten sonra kadroda revizyona giden Orduspor, Amadou Jawo’yu renklerine bağladı.

Mor-beyazlılar, Nijeryalı Ezeh Henry’nin partnerini İsveç’te buldu. Son olarak Djurgardens’de oynayan Gambiyalı golcüyü aldı.

PTT 1. Lig’de transfer hareketliliği bitmek bilmiyor. Süper Lig’e veda ettikten sonra teknik direktör Cevat Güler başta olmak üzere Nizamettin, Fevzi, Banahene, Şamil Cinaz, Umbides, Barral, Fornezzi, Ali Çamdalı, İbrahim Kaş, Ayila, Hasan Kabze, Abdülkadir Kayalı, Ferhat Çökmüş, Atila Turan, Monje, Agustin Garcia, Roversio, Romero, Dalmat, Miguel Garcia, Selçuk Şahin ile yollarını ayıran Orduspor, Erkan Sözeri ile teknik direktör olarak anlaşmıştı. Orduspor, Ferhat Odabaşı, Canberk Dilaver, Faruk Bayar, Emre Aygün, Aleksandr Kletskov, Erkan Sekman, Ufukhan Bayraktar, Branimir Subasic’ten sonra bir transfer daha yaptı.

İSVEÇ’İN KRALI!

Son olarak Ezeh Henry’ye imza attıran Karadeniz ekibi, Nijeryalı oyuncunun partnerini de İsveç’te buldu. Son olarak İsveç’in Djurgardens takımında kiralık oynayan Gambiyalı forvet Amadou Jawo ile anlaştı.

1984 doğumlu Jawo, 2002’de Vallentuna’da başladığı kariyerinde sırasıyla Gefle ve Elfsborg’da forma giydi. Gambiyalı oyuncu son olarak Djurgardens’e kiralanmış ve Mart’ta başlayan İsveç Ligi’nde 12 maçta 5 gol attı. Kariyerinde 14 UEFA Avrupa Ligi maçı bulunan Jawo, bu maçlarda da 2 gol 3 asisitlik bir performans göstermişti.

KAMPA KATILIYOR

Orduspor, ikinci etap hazırlıkları için Bolu’da kampa girerken 32 kişilik kadro ile çalışmalara başlayacak. Kamp sonrası bu sayı 25’e inecek. Yeni transfer Jawo da en geç yarın Bolu kampına katılacak.