İlhan Cavcav'ın gözü Avrupa'da!

İlhan Cavcav'ın gözü Avrupa'da!

İlhan Cavcav, F.Bahçe’yi yenerek Avrupa kupalarına katılma hedefine bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig’de pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe’yi yenmeleri halinde Avrupa kupalarına katılma hedefine bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği’nin Fenerbahçe karşısında her zaman iddialı olduğunu kaydederek, ligde Galatasaray’ın ardından ikinci sırada bulunan ve UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale yükselen sarı-lacivertli rakiplerinden çekinmediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki başarısının kendilerini de sevindirdiğini ifade eden Cavcav, şöyle konuştu: "Rakibimiz Avrupa’da aldığı sonuçlarla bizi gururlandırdı. Ancak, bizim için pazar günü önemli olan Gençlerbirliği’nin başarısıdır. Ankara, Fenerbahçe için her zaman gerçek bir deplasman olmuştur. Bu sezon İstanbul takımlarına karşı iyi sonuçlar aldık. Fenerbahçe karşısında da tekrarlanacağına inanıyorum. Bu maçta alınacak 3 puan bizi UEFA Avrupa Ligi için iddialı konuma getirecek. Futbolcularımız, iyi bir oyunla stada gelerek karşılaşmayı izleyenlere güzel bir pazar akşamı yaşatacak." Kırmızı-siyahlı takımın Fenerbahçe karşısında her zaman iddialı olduğunu vurgulayan Cavcav, "Ankara, Fenerbahçe için her zaman gerçek bir deplasman olmuştur. Futbolcularımın rakibimizi İstanbul’a puansız göndereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Ankaralı futbolseverlere de seslenen Cavcav, ”Gelecek yıl Ankara’da sadece 3 İstanbul ekibini değil de Avrupa takımlarını izlemek isteyen hemşehrilerimi pazar günü statta Gençlerbirliği’ni desteklemeye davet ediyorum" dedi.

"Şikayet edenler Ankaralı Fenerbahçeliler"

Cavcav, karşılaşmanın bilet fiyatlarının yüksek olduğuna dair eleştirileri kabul etmediğini dile getirdi.

Fiyatlara ilişkin Gençlerbirliği taraftarının şikayetinin olmadığını, çünkü sezon başında uygun fiyata kombine kart satışı yaptıklarını belirten Cavcav, şunları söyledi: "Sezon başında çok uygun fiyata ve Ankaralıların ayağına giderek kombine kart satışı yaptık. Bu karşılaşmanın bilet fiyatları konusunda şikayetçi olanlar arasında çok az Gençlerbirliği taraftarı var. Şikayet edenlerin çoğu Ankara’da yaşayan Fenerbahçeliler. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçının ardından Ankara’ya dönerken uçakta belki 100 sarı-lacivert formalı insan vardı. Birlikte döndük. İnsanlar haftasonu kalkıp takımlarını izlemeye İstanbul’a gidebiliyor. Bu masrafı göze alıyorlar. Belirlediğimiz fiyatların fahiş olduğu kanaatinde değilim. Anadolu kulüplerinin gelirleri sınırlı ve bu karşılaşma da hasılat elde edebileceğimiz bir kaç maçtan biri."