''Hak eden şampiyon olur''

''Hak eden şampiyon olur''

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, güzel bir derbi izlediklerini söyledi, kavgayla bir yere varılamayacağını dile getirdi.

Demirören, “Kaliteli bir lig mücadelesi yaşanıyor. Sezon sonuna kadar inşallah bu devam eder ve hak eden şampiyon olur” diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Türk futbolunun kavgayla bir yere varamayacağını ve son dönemlerde yakalanan olumlu havanın sürmesi gerektiğini ifade etti.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın centilmence tamamlandığını hatırlatan Demirören, “Her iki takıma da teşekkür ediyorum. Taraftarlara, medyaya teşekkür ediyorum. Ortamı germeden güzel bir derbi yaşandı” dedi.

Güzel bir ortam

Kavga ile bir yere varılamayacağına dikkati çeken Demirören, “Futbol  bir hata oyunudur, bu işin içinde hata olacaktır, mühim olan doğruyu görüp ileride uzun vadeli düşünerek çözümü hep birlikte bulmak. Federasyon olarak bunu kulüplere yansıtmaya çalışıyoruz. Bundan da olumlu dönüşler alıyoruz. Güzel bir  ortam, hava çok güzel, hep beraber bunu yukarı çıkaralım” diye konuştu.

Süper Lig’deki mücadeleye dikkat çeken Demirören, “Çekişmeli lig devam ediyor. Medipol Başakşehir’in maçı var. Fenerbahçe, yarışa katıldı. Galatasaray ve Beşiktaş işin içinde... Bursaspor arkadan geliyor. Kaliteli bir lig mücadelesi yaşanıyor. Sezon sonuna kadar inşallah bu devam eder ve hak eden şampiyon olur” yorumunu yaptı.

Türk takımlarının Avrupa’daki mücadelesine de değinen Yıldırım Demirören, “Fenerbahçemiz, Beşiktaşımız ve diğer kulüplerimiz iyi gidiyor. İnşallah başarılı olurlar. Türk futboluna artı puan getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Demirören, Avrupa’da başarılı olan kulüplere Türk futboluna katkılarından dolayı teşekkür etti.