Gol sesi çıkmadı !

Gol sesi çıkmadı !

Önemli transferler yaparak sezona iddialı gire Trabzonspor, ilk hafta mücadelesinde Erciyesspor ile deplasmanda berabere kaldı..

Kadir Has Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

Maça Bosingwa ve Cardozo'da yoksun çıkan Trabzonspor, 90 dakika boyunca etkili olmakta zorlanırken, maça damga vuran olay topun 2 kez direkten dönmesi oldu. Karşılaşmaya iki takım da iyi başlayamazken, zaman zaman Erciyesspor'un etkili olduğu dakikalar yaşandı, bazı bölümlerde ise Trabzonspor, oyunun kontrolünü eline geçirdi ve skor üstünlüğünü almak için uğraş verdi.

İlk yarının ortalarında Deniz Yılmaz'la net bir pozisyondan yararlanamayan Trabzonspor, bu pozisyon haricinde gole yaklaşmakta sıkıntı çekti. Cardozo'nun yokluğunda gol yollarında oldukça zorlanan Bordo Mavili ekip, maçı skor üretemeden noktaladı.

İkinci yarıda da ortada görünen mücadele iki ekibin delige hazır bir görüntü vermemesi olarak yorumlanabilir. Maçın son bölümünde ev sahibi avantajını da kullanana Erciyesspor, Onur Kıvrak'ın koruduğu Trabzonspor kalesine daha fazla gitti ancak aradığı golü bir türlü bulamadı.

İlhan Parlak'ın 79. dakikada kullandığı serbest vuruşta top üst direkten oyun alanına döndü. Maçın en önemli pozisyonu olarak adlandırılabilecek bu atak da golsüz sonuçlandı. Kalan dakikalarda da maçtaki vasat görünüm devam etti ve taraflar birer puana razı oldu.

Ligin ilk maçından 1 puanla ayrılan Trabzonspor, ligin 2. haftasında Fenerbahçe ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Kayseri Erciyesspor ise deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olacak

Kayseri Erciyesspor: 0 - Trabzonspor: 0

Kayseri Erciyesspor

Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç, Mangane, Boye, Anıl Karaer, Mandjeck, Sylla, Murat Yıldırım, İlhan Parlak, Necati Ateş, Zoua

Trabzonspor

Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Belkalem, İshak Doğan, Constant, Medjani, Yusuf Erdoğan, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Deniz Yılmaz

Sarı kart: Dk. 38 Mustafa Yumlu (Trabzonspor)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ

Diğer sayfada...

[PAGE]

90.DK: Hakem Ali Palabıyık maçı bitiren son düdüğü çalıyor ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona eriyor.

90.DK: Maçın son bölümlerinde Kayseri Erciyesspor ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Cem Can, Murat Yıldırım'ın yerine oyuna dahil oluyor.

90.DK: Maçın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

89.DK: İki oyuncunun tedavisi tamamlandıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.

88.DK: John Boye ile Gökhan Karadeniz hava topu mücadelesinde kafa kafaya çarpışıyor ve oyun duruyor.

84.DK: Necati Ateş'in yerine eski Trabzonsporlu Barış Memiş oyuna giriyor ve Kayseri Erciyesspor maçtaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor.

84.DK: Trabzonspor, maçtaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Mehmet Ekici'nin yerine Serdar Gürler oyuna giriyor.

84.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Jacques Zoua penaltı noktası civarında uygun durumda kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden auta gidiyor.

80.DK: İlhan Parlak'ın sağ ayağıyla yaptığı mükemmel şut kaleci Onur Kıvrak'ı geçmesine rağmen üst direkten geri dönüyor.

80.DK: Serbest vuruşu kullanmak için topun başına İlhan Parlak geçiyor.

79.DK: Essaid Belkalem'in Jacques Zoua'ya yaptığı faul sonrasında Kayseri Erciyesspor kaleyi tam cepheden gören bir yerden serbest vuruş kazanıyor.

73.DK: Fatih Atik'in pasıyla Gökhan Karadeniz ceza sahası hemen dışında sağ çaprazda topla buluşuyor ancak ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

72.DK: Cenk Ahmet Alkılıç'ın sağ kanattan ortasında savunmada Mustafa Yumlu kafayla karşılıyor.

69.DK: Oyuna yeni dahil olan Salih Dursun, Yacouba Sylla'ya yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.

68.DK: İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarının ortalarında da hakem Ali Palabıyık oyunu durdurarak su molası veriyor.

67.DK: Trabzonspor, maçtaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Yusuf Erdoğan yerini Salih Dursun'a bırakıyor.

65.DK: Yacouba Sylla'nın cepheden sert şutunda top kaleci Onur Kıvrak'ın kucağında kalıyor.

64.DK: Necati Ateş'in pasıyla sağ kanatta hareketlenen Cenk Ahmet Alkılıç'ın ortasında top Mustafa Yumlu'ya çarpıp taca gidiyor.

60.DK: Kayseri Erciyesspor yarı sahasına giden topu kazanmak için Yacouba Sylla ile Yusuf Erdoğan arasında yaşanan mücadele sonrasında Yusuf Erdoğan yüzünü tutarak yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakem Ali Palabıyık, Yacouba Sylla'ya sarı kartını gösteriyor.

59.DK: Topla birlikte sol kanattan ilerleyen Jacques Zoua topu sağına çektikten sonra sol çaprazdan yerden şutunu atıyor ancak top yandan auta gidiyor.

54.DK: Trabzonspor sağ kanattan İshak Doğan ile köşe vuruşunu kullanıyor. Altıpas çizgisi üzerinde Essaid Belkalem kafa vuruşunu yapıyor ancak etkisiz giden top yandan dışarı çıkarıyor.

52.DK: Trabzonspor, maçtaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sakatlığından ötürü oyuna devam edemeyen Deniz Yılmaz'ın yerine Gökhan Karadeniz oyuna dahil oluyor.

51.DK: Kaçırdığı gol sonrasında yerde kalan Deniz Yılmaz oyuna devam edemiyor.

51.DK: Kaleyi cepheden gören bir noktadan Necati Ateş'in sağ ayağıyla şutunda top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

49.DK: Kayseri Erciyesspor, Georges Mandjeck ile savunmadan çıkarken araya Deniz Yılmaz giriyor ve topu Kevin Constant'a kazandırıyor. Kevin Constant hızla ceza sahası içerisine yöneliyor ve pasını bir kez daha sağ tarafından hareketlenen Deniz Yılmaz'a veriyor. Deniz Yılmaz penaltı noktası yanından yaptığı vuruşta kaleci Gökhan Değirmenci gole izin vermiyor.

48.DK: Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Zeki Yavru'nun ceza içine ortasında Deniz Yılmaz altıpas çizgisi üzerinde kayarak topa dokuyor ve kaleci Gökhan Değirmenci'nin bakışları arasında top üst direkten oyun alanına geri dönüyor ve sonrasında kaleci Gökhan Değirmenci topa sahip oluyor.

46.DK: İkinci yarı Kayseri Erciyessporlu oyuncuların vuruşu ile başlıyor.


DEVRE ARASI


45.DK: Hakem Ali Palabıyık ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.

45.DK: Maçın ilk yarısına en az 2 dakika ilave ediliyor.

44.DK: Kayseri Erciyesspor yarı sahasının ortalarından Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest vuruşta Mustafa Yumlu arka bölümde kafa vuruşunu yapıyor ancak öncesinde Mustafa Yumlu için bayrak havaya kalkıyor.

42.DK: Trabzonspor, Yusuf Erdoğan ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Altıpasın önüne gelen topu savunmada Kader Mangane kafayla uzaklaştırıyor.

42.DK: Kevin Constant'ın sol kanattan ortasında arka direkte Anıl Karaer topu kafayla kornere yolluyor.

39.DK: Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan ortasında savunma Deniz Yılmaz'a gelmeden topu kornere yolluyor.

38.DK: Kayseri Erciyesspor yarı sahasının son metrelerinde sağ kanatta Mustafa Yumlu, Jacques Zoua'nın formasından çekerek düşürüyor ve maçtaki ilk sarı kartı gören isim oluyor.

36.DK: Cepheden topla birlikte ilerleyen Yacouba Sylla ceza sahası yayının bir kaç metre gerisinden yerden yaptığı vuruş kalenin yanından auta gidiyor.

34.DK: Bu dakikalarda ev sahibi Kayseri Erciyesspor topla daha fazla oynayan taraf görünümünde.

29.DK: Sol kanatta topla buluşan Anıl Karaer yerden pasını Murat Yıldırım'a çıkarıyor. Murat Yıldırım hafif sol çaprazdan sağ ayağıyla şutunda top az farkla kale direğinin yanından auta gidiyor.

27.DK: Sağ kanattan Yacouba Sylla'nın bekletmeden ortasına Jacques Zoua penaltı noktası civarından uçarak kafa vuruşunu yapıyor. Kaleci Onur Kıvrak sağına giden topu yatarak kurtarmayı başarıyor.

25.DK: Su molasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.

23.DK: Hakem Ali Palabıyık hava sıcaklığından dolayı oyunu durduruyor ve su molası veriyor.

23.DK: Trabzonspor, Fatih Atik ile sol kanattan köşe vuruşu kullanıyor. Fatih'in ortasında savunma altıpas önünde kafayla karşılıyor.

19.DK: Mehmet Ekici'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.

14.DK: Trabzonspor, Mehmet Ekici ile sol kanattan korneri kullanıyor. Altıpas içinde Jacques Zoua kafayla topu ceza sahası dışına uzaklaştırıyor.

13.DK: Sol kanattan Anıl Karaer'in kullandığı köşe vuruşunu Mehmet Ekici kafayla ön direkte uzaklaştırıyor.

13.DK: Serbest vuruşu Anıl Karaer penaltı noktasına doğru pasını çıkararak kullanıyor. O bölümde Necati Ateş tam topa vurmak üzere iken savunma araya giriyor ve topu kornere gönderiyor.

12.DK: İshak Doğan'ın İlhan Parlak'a yaptığı faul sonrasında Kayseri Erciyesspor sağ kanattan serbest vuruş kazanıyor.

11.DK: Mehmet Ekici düşerken göğüsüyle topu Deniz Yılmaz'a indiriyor. Deniz Yılmaz, kaleyi cepheden gören bir noktadan sağ ayağıyla çok sert vuruyor ancak top kaleci Gökhan Değirmenci'nin üstünde kalıyor.

11.DK: Uzak mesafeden Anıl Karaer'in sol kanattan ortasında top doğrudan oyun alanının dışına gidiyor.

10.DK: Kayseri Erciyesspor, sol kanattan kazandığı köşe vuruşunu Anıl Karaer ile kullanıyor. Anıl'ın ön direğe ortasında Trabzonspor savunması kafayla uzaklaştırıyor.

6.DK: Kevin Constant'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan İshak Doğan'ın ceza sahası içine ortasında Fatih Atik'i geçen top ters taraftan taca gidiyor.

2.DK: Sol çaprazdan Necati Ateş sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

1.DK: Hakem Ali Palabıyık'ın düdüğüyle karşılaşma başlıyor.

- Kayseri Erciyesspor sahaya mavi-siyah çubuklu forma ile çıkarken, Trabzonspor ise beyaz forma ile sahada yer alıyor.

- Takımlar oyun alanına geliyor ve karşılaşma birazdan başlayacak.

- Kayseri Erciyesspor'da Edinho dışında eksik bulunmazken, Trabzonspor'da kırmızı kart cezalısı Sefa Yılmaz ile sakatlıkları bulunan Oscar Cardozo, Aykut Demir, Jose Bosingwa ve Özer Hurmacı kadroda yer almıyorlar.

- İki takım arasında geçen sezon oynanılan maçlarda Trabzonspor 3-1 ve 5-0'lık skorlarla galip gelmişti.

- Geçen sezon Kayseri Erciyesspor ligde topladığı 37 puanla 14. sırada bitirirken, Trabzonspor ise 53 puan toplayarak ligi 4. sırada bitirmişti.

- Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 18:30'da başlayacak ve hakem Ali Palabıyık görev yapacak.

- Spor Toto Süper Lig 1. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.

MAÇ ÖNCESİ

Diğer sayfada...

[PAGE]

Yeni transfer Oscar Cardozo'dan mahrum şekilde Kayseri'ye giden Trabzonspor, sezonu Erciyesspor deplasmanı ile açıyor.

Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında Kayseri temsilcisi Erciyesspor ile Karadeniz fırtınası Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında yapılan 6 maçın 4'ünü Trabzonspor, 1'ini ise Kayseri Erciyesspor kazandı. Bir karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Takımlar arasında 2005-2006 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ilk karşılaşma, golsüz eşitlikle sona erdi. Kayseri Erciyesspor, ligin ikinci yarısında sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek rakibi karşısındaki tek galibiyetini aldı.

2006-2007 sezonunda Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor'u sahasında 3-1, deplasmanda ise 1-0 yenmeyi başardı. Bordo-mavililer, geçen sezon ligin ilk yarısında sahasında 3-1, deplasmanda da 5-0'lık sonuçla galip gelmekte zorlanmadı.

Trabzonspor, 12 gol atarken kalesinde 3 gol gördü.

TRABZON'DA EKSİK ÇOK

Trabzonspor kafilesinde, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile oynanan maçta arka adalelerinde çekme olan Cardozo ve Aykut Demir yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları devam eden Bosingwa, Bourceanu ve Özer Hurmacı ile geçen sezondan kart cezası bulunan Sefa Yılmaz da bu maçta forma giyemeyecek.

Kayseri Erciyesspor cephesinde ise öenmli bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Hafta içinde Tahkim Kurulu'nun cezasını kaldırdığı Necati Ateş, Pazar günü oynanacak mücadelede forma giyebilecek.

K.ERCİYESSPOR - TRABZONSPOR

STAT: Kadir Has
SAAT: 18:30
HAKEM: Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV

K.ERCİYESSPOR

Gökhan, Cenk Ahmet, Mangane, John Boye, Anıl, Cem Can, Mandjeck, Murat Yıldırım, İlhan, Necati, Zoua
TEKNİK DİREKTÖR: Vahid Halilhodziz

TRABZONSPOR

Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Salih Dursun, Constant, Fatih Atik, Yusuf Erdoğan, Deniz Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz