Gökhan Gönül boşta !

Gökhan Gönül boşta !

Fenerbahçe, Mehmet Topal'la yeniden anlaşmaya varırken, Gökhan Gönül meselesini ise henüz çözüme kavuşturamadı.

Sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi bugün sona erecek olan milli futbolcu, yarın itibarıyla istediği kulübe gidebilir. Hem de elini kolunu sallaya sallaya…

Yönetim, yapılan ön görüşmede yıldız futbolcuya 1.7 milyon euro teklif etmişti. Ancak Gökhan, bu teklifi reddetti. Sonrasında ise görüşmeler tıkandı. 2 milyon 250 bin euro'nun altına imza atmayacağı konuşulan Gökhan, "Ben Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Beklemedeyim. Ne olacağını göreceğiz" dedi. Bugün toplanacak olan Fenerbahçe yönetiminin, Gökhan Gönül ile ilgili de bir karar alması bekleniyor.

Menajeri yüzünden kızdılar
Gökhan konusunda ilginç bir detay ortaya çıktı. Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut'un F.Bahçe ile görüşmeden Beşiktaş ile anlaşmasına kızan sarı-lacivertli yönetimin, Gökhan'ın istediği yıllık ücretin yanı sıra talep ettiği 1.5 milyon euro'luk imza parasını bu nedenle kabul etmediği bildirildi.

Sözleşmesi bitsin bakarız!
Gökhan, Fenerbahçe'nin sunduğu yıllık 1.7 milyon euro'yu kabul etmezse, ipler büyük ölçüde kopacak. Beşiktaş'ın transferi için fırsat kolladığı yıldız futbolcuya yurt dışından da ciddi teklifler gelmişti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da dün katıldığı bir şampiyonluk kutlamasında tecrübeli oyuncuyla ilgili "Sözleşmesi devam ediyor. Sözleşmesi sona ersin, bakarız" açıklamasında bulundu.