Galatasaray'dan yılın bombası !

Galatasaray'dan yılın bombası !

Devre arasında transfer yapmama kararı alan Galatasaray, Kırmızı Şeytanlar’ın ünlü golcüsünü alarak sezon sonunda bombayı patlatacak.

Galatasaray müthiş bir transfer operasyonuna şimdiden start verdi.

Devre arasını transfer yapmadan geçme kararı alan sarı‐ kırmızılılar gelecek sezon için büyük oynuyor. Cimbom, Manchester United’dan ayrılma kararı alan ve yaptığı açıklamalarla bunun sinyali veren Robin Van Persie’ye talip oldu.

“Geleceğim sadece bana bağlı değil. Kontratım bittiğinde göreceğiz” diyen Hollandalı süperstarın peşine düşen Aslan’a bu transferde Wesley Sneijder aracılık yapacak. Sneijder milli takımda birlikte forma giydiği arkadaşını ikna etmek için yoğun pres yapacak. İngiliz ekibi bu sezonki silik performansının ardından teknik direktör Van Gaal’in gözden çıkardığı 31 yaşındaki forveti kontratında 18 ay bulunmasına rağmen satarak para kazanmak istiyor.

2012 yazında 24 milyon Pound karşılığında Arsenal’den Manchester United’a transfer olan RVP, takımda gözden düştü. Hollandalı forvet bu sezon İngiltere Premier Ligi’nde 20 maçta sadece 8 kez ağları havalandırdı.

AMK Gazetesi