Galatasaray'da Alp Yalman sesleri

Galatasaray'da Alp Yalman sesleri

Galatasaray son derece hareketli bir ortamda Mayıs ayında yapılacak kongreye yürüyor.

Sarı - Kırmızılı Camiada bir kısım çevreler, Adnan Öztürk'ün çekilmesi ile seçiminde şansı daha da artan Dursun Özbek'e karşı aday çıkarmak amacında.

Galatasaray'da sadece 8 ay yöneticilik yaparak başkanlık tecrübesini yetersiz gördükleri Dursun Özbek'e karşı yeni bir oluşum başlatan bir çok grup, Lise'nin desteğini alan Dursun Özbek'e karşı yeni bir oluşum peşinde. Gelişmelere göre çok adaylı seçime girmenin Dursun Özbek'e seçimi kazandıracağını düşünen birçok Galatasaraylı, Özbek'in karşısında Alp Yalman'ın başkanlığında güçlü bir yönetim oluşturmanın planlarını yapıyor. Bu oluşuma, başkan adayı Mustafa Cengiz'in de destek verip, dün 5 saat görüştüğü Alp Yalman'a aday olması ve genç dinamik yeni yüzlerden oluşan bir ekip kurması halinde kendisinin çekileceğini ilettiği öğrenildi.

Bir gün önce aday olmayacağını açıklayan Alp Yalman'ın ise artan bu yoğun istek karşısında fikrini değiştirebileceği ve Liseciler'in desteğini alan Dursun Özbek'e karşı "Çatı Aday" formülüne sıcak bakmaya başladığı bildirildi. Alp Yalman liste yapması halinde bu kez Adnan Polat'a yakın isimleri listesine doldurmayacağı ve camiada her çevrenin desteğini alacak bir ortak liste yapmayı planladığı da sızan haberler arasında.

DHA