Galatasaray'a yıldız yağacak !

Galatasaray'a yıldız yağacak !

Campbell'ı kiralayacak olan Galatasaray, Erkan ve Tarık için de Es-Es'le pazarlıkta son aşamaya geldi... Mevlütte de mutlu son çok yakın.

G.Saray transferdeki sessizliğini birkaç gün içinde bozacak. Sarı-kırmızılı yöneticiler, en geç önümüzdeki hafta içinde dört önemli ismi kadroya katmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Listenin başında yer alan Arsenal'in Kosta Rika'lı yıldızı Joel Campbell'ın kiralanması yolunda önemli mesafe katedildi. Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için de Eskişehir'le pazarlıklar sürüyor. Ayrıca St. Etienne kulübü ise Mevlüt Erdinç'e karşılık yeni istekte bulunarak Dany + Ontivero + 4 milyon euro istedi. Cimbom bu talebi düşünüyor.

EMRE VE YEKTA'YI İSTİYORLAR
Fotomaç  Gazetesi'nin haberine göre; G.Saray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal transferinde mutlu sona yaklaşırken, Erkan Zengin için girişimlerini sürdürüyor. Ancak Başkan Vekili Ahmet Yalçın, Tarık ve Erkan ile ilgili akıl karıştıran bir açıklama yaptı: "G.Saray, Tarık ve Erkan'ı istiyor. Bizim istediğimiz rakamlarla gelirlerse anlaşabiliriz. Umut Gündoğan, Engin Baytar ve Dany gibi isimleri öneriyorlar. Biz de Emre ve Yekta'ya sıcak bakıyoruz. Oynayabilecek, sistemimize uyacak isimlerle çalışabiliriz. Tarık ve Erkan'ı satmak zorunda da değiliz."

CİMBOM'UN GÖZÜ WENGER'DE
Galatasaray ve birçok Avrupa kulübüyle anılan Joel Campbell, Arsenal ile birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. Kosta Rika'nın Dünya Kupası'ndaki parlayan isimlerinden biri olan golcü oyuncu, Avusturya kampı ve Emirates Cup'ta kendini göstermeye çalışacak. Eğer, Campbell kendisini ispat ederse Arsenal'de yer bulacak, aksi halde 1 yıl daha kiralanacak. Galatasaray, Wenger'in kararına göre hareket edecek.

İKİ OYUNCU VE PARA
Mevlüt Erdinç'in transferinde her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Golcü oyuncu için 8 milyon euro'da direten St. Etienne, Galatasaray'ın bu fiyata sıcak bakmaması üzerine Dany ve Ontivero'nun yanı sıra 4 milyon euro talep ettiği ifade edildi. Cimbom şimdi bu kontra öneriyi düşünüyor.

Fotomaç