''Galatasaray Genel Kurulu'nda provokasyon var''

''Galatasaray Genel Kurulu'nda provokasyon var''

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Genel Kurulu'nda provokasyon olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Kulübünde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç edilmediği olağan mali genel kurulda bir provokasyon olduğunu söyledi.

50 Anadolu kanalı ile TRT Haber'den canlı olarak yayınlanan, Anadolu  Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'ın hazırlayıp sunduğu "Anadolu’da  Referandum" programına konuk olan Kılıç, Galatasaray Kulübünün olağan mali genel  kurulunda Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün ihraç edilmemeleri ile ilgili olarak,  şunları kaydetti:
 
 "Orayı hareketlendiren bir kişi var. Yönetim kurulu zaten ihraç  istemiyle gündeme alıyor. Daha sonraki kararda bir anlık şeyden sonra ki orada  bir provokasyon var. Daha sonra yine aynı sebepten dolayı 'biz ihracına karar  verdik' dediler. Bir de üstüne aidatı eklediler ama asıl konu FETÖ’den ihraç  edilmesiydi. FETÖ'den dolayı Türkiye'den firar etmiş kişiler. Orada diyorlar ki  Galatasaray'ın şampiyon olmasına emeği çok olmuş. Kusura bakmayın da vatana  ihanet etmiş. Biz meydanlardaydık Hakan Efendi ile Arif Efendi neredeydi? Onların  ihraç edilmesinin tek sebebi FETÖ olur. Başka bir neden olmaz."