Fenerbahçe’de kaleci krizi patladı !

Fenerbahçe’de kaleci krizi patladı !

Volkan'ın ardından Fenerbahçe'nin ikinci kalecisi konumundaki Mert Günok ile başkan Aziz Yıldırım'ın görüşmesi gerilimli geçti.

Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Mert Günok ve babası, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile masaya oturdu.

HTSpor’un haberine göre; Başkan Yıldırım, 25 yaşındaki filebekçiye 5 yıllık sözleşme ve 1.2 milyon lira garanti ücret önerdi. Bu öneriye Mert ve babası, “5 yıllık süre konusunda sıkıntı olmaz fakat önerilen parayı kabul edemeyiz. Biz ilk yıl için 1.2 milyon euro istiyoruz. Diğer senelerde de 100′er bin euro artış istiyoruz” şeklinde yanıt verdi.

Bu sözler Aziz Yıldırım’ı adeta çıldırttı! Sinirlenen Aziz Yıldırım, “Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?” diyerek görüşmeyi noktaladı.

Fakat Volkan Demirel’in PFDK tarafından 3 maçlık ceza alması sonrasında kaleye Mert Günok geçti. Ertuğrul Taşkıran’ın hazır olmaması nedeniyle ibre Mert’e döndü ve mecburen Karabükspor karşılaşmasında görev aldı.

Aziz Yıldırım ile yaşadığı olumsuz görüşmenin Mert’in performansına yansıdığı görülürken, ikinci kaleci olarak düşünülen Ertuğrul ise Sivasspor’a gönderildi.