Fenerbahçe Ülker'in rakibi CSKA

Fenerbahçe Ülker'in rakibi CSKA
Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker, Ettore Messinalı CSKA Moskova'yı yarın akşam İstanbul'da konuk edecek.

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki bir numaralı kupası Turkish Airlines Euroleague'e Budivelnik Kiev ve Barcelona galibiyetleriyle başlayan Fenerbahçe Ülker, 6 kez Euroleague'i kazanan CSKA Moskova'yı ağırlayacak.

NTV Spor'un haberine göre; Lig ve Avrupa için iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe Ülker'de İlkan Karaman ve Oğuz Savaş'ın sakatlıkları sürüyor. Beşiktaş Integral Forex maçını kulağına aldığı darbe nedeniyle tamamlayamayan Kenan Sipahi'nin durumu ise iyi... Genç oyuncunun CSKA Moskova karşılaşmasında süre alması bekleniyor.

Müzesinde 6 euroleague şampiyonluğu bulunan CSKA Moskova, birçok yıldız oyuncuyu kadrosunda barındırıyor. Milos Teodosic, Nenad Krstic, Jeremy Pargo, Sasha Kaun ve Viktor Khryapa bu isimlerden bazıları... CSKA'nın başantrenörlüğünü ise ünlü koç Ettore Messina yapıyor. CSKA'nın 35 senelik Euroleague şampiyonluğu hasretini Prag'ta dindiren Messina; Rus takımını iki kez Avrupa'nın zirvesine taşıdı.

Kariyeri başarılarla dolu İtalyan çalıştırıcının Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic karşısında şansı tutmuyor. Obradovic'e 3 final kaybeden messina; 2002, 2007 ve 2009'da Panathinaikos'un Avrupa şampiyonluğuna engel olamadı. İki ünlü isim İstanbul'da dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın sonucu kadar Obradovic'in Messina karşısında üstünlüğünü sürdürüp sürdüremeyeceği de merak ediliyor.

NTVSpor