Fenerbahçe Ülker-CSKA Moskova maçından notlar

Fenerbahçe Ülker-CSKA Moskova maçından notlar

Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar Ülker Sports Arena'yı doldurdu- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım karşılaşmayı sarı-lacivertli takımın bencinin arkasındaki tribünde izledi- Taraftarlar maç öncesi başantrenör Obradovic&#39

Fenerbahçe Ülker'in THY Avrupa Ligi A Grubu'nda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yaptığı maça, sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Taraftarlar, sezona iyi bir başlangıç yaparak henüz resmi maçlarda kaybetmeyen sarı-lacivertli takıma, Barcelona mücadelesinde olduğu gibi büyük destek verdi.

Ülker Sports Arena'nın tribünlerini dolduran taraftarlar, karşılaşma öncesi yaptıkları tezahüratlarla, salonda coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

Tribün koltuklarına maça gelen her taraftar için Fenerbahçe Ülker atkısı konuldu. Taraftarlar aynı anda atkıları sallayarak tribünde renkli görüntüler oluşturdu.

- Aziz Yıldırım maçı tribünde izledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, karşılaşmayı bazı yönetim kurulu üyeleriyle beraber tirbünde izledi.

Yıldırım ve beraberindekiler, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın bencinin arkasındaki tribünün en önünde oturarak maçı takip ettiler.

Bu tribüne giderken, saha içinde pota arkasından geçen Yıldırım'a taraftarlar sevgi gösterilerinde bulunarak tezahürat yaptılar.

- Obradovic'e sevgi gösterileri

Taraftarlar Fenerbahçe Ülker bencinin arkasındaki tribün demirlerine, başantrenör Zeljko Obradovic'e yönelik olarak "Obra Kadabra" yazılı pankart astılar.

Sarı-lacivertli ekibin başantrenörü, takımı ısınırken sahaya çıktığı sırada tribünler Sırp teknik adamı alkışlayıp tezahüratla, Sırp çalıştırıcıya sevgi gösterilerinde bulundu.

Muhabir: Serdal Kalaycı
Yayınlayan: Çetin Arslancan

AA