Falcao'nun istediği uçuk rakam!

Falcao'nun istediği uçuk rakam!
Güncelleme:

Yıldız golcünün manajeri, Falcao'nun haftalık en az 290 bin euroluk bir ücret almak istediğini dile getirdi.

Atletico Madrid forması giyen Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes'in, yıldız golcüyü isteyen takımlardan dudak uçuklatan bir sözleşme isteyeceği öne sürüldü.

Premier League devlerinin, Falcao'yu transfer etmek istedikleri takdirde, Kolombiyalı gol makinesini İngiltere'nin en çok kazanan futbolculardan biri yapması gerektiğini iletti.
27 yaşındaki golcünün menajerleri, Falcao'nun haftalık en az 290 bin euroluk bir ücret almak istediğini dile getirdi.

Premier Lig ekiplerinin yanı sıra Paris Saint Germain ve Real Madrid'in de Falcao'nun peşinde olduğu ancak Atletico'nun Falcao'yu ezeli rakiplerine vermeye yanaşmayacağı kaydedildi.

Ocak ayı transfer döneminde Falcao'yu kadrosuna katmak isteyen Chelsea, golcü oyuncunun sözleşmesinde yer alan 60 milyon pounda serbest kalır maddesinden yararlanmak istemiş fakat yıldız futbolcu sezon sonuna kadar Atletico Madrid'de kalmak istediğini dile getirmişti.

Chelsea'nin forvet hattında büyük sıkıntı yaşaması yüzünden, Falcao'nun istediği ücreti karşılayabilecek durumda olduğu belirtilirken; City'nin ise Edin Dzeko veya Carloz Tevez'i satmayı planlaması halinde bu yarışa ortak olacağı kaydedildi.