Fabricio sağlam çıktı

Fabricio sağlam çıktı

Beşiktaş'ın yeni transferi kaleci Fabricio sağlık kontrolünden sağlam çıktı

Güneş’in isteğiyle transfer edilen ancak sakatlığıyla ilgili kafalarda soru işareti yaratan İspanyol kaleci detaylı sağlık kontrolünden geçti.

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine 3 yıllık sözleşme imzalanan ancak sakatlık problemi nedeniyle transferi ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmayan Fabricio Agosto Ramirez, detaylı sağlık taramasından geçirildi.
 
Yapılan kontrollerinde sağlam raporu alınan İspanyol kalecinin kontratının iptali gibi bir durum olmadığı ve sezon açılışında siyah-beyazlı takımla birlikte olacağı ifade edildi. Şenol Güneş, Ocak ayından bu yana 28 yaşındaki kalecinin transfer edilmesini istiyordu.
 
OSCAR CORDOBA GÖREV BEKLİYOR
Beşiktaş yönetimi, İspanyol kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira'nın ayrılık kararı sonrası gözünü efsanelere çevirdi. Bir dönem siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyan Kolombiyalı Oscar Cordoba ile Hırvat Marijan Mrmic, teklif götürülen isimler... Oscar Cordoba'nın ilk teklife olumlu yaklaştığı, Hırvatistan Milli Takımı Kaleci Antrenörlüğü görevini yürüten Mrmic'in ise düşünmek için süre istediği gelen haberler arasında.

Sabah