Ersun Yanal'a 5 yıllık teklif

Ersun Yanal'a 5 yıllık teklif

Trabzonspor Başkanı Muhararem Usta'dan, Ersun Yanal'a 5 yıllık teklif geldi.

Usta, sözleşmesi 2018 Mayıs sonunda bitecek olan teknik direktör Yanal’a önümüzdeki günlerde 5 yıllık sözleşme yapalım teklifinde bulunacak. Başkan bu projesini Asbaşkan Ahmet Çubukçu’ya açtı. Çubukçu'nun Yanal’la konu ile ilgili düşüncesini öğrenmek için bir görüşme yaptığı öğrenildi. Usta’nın, kötü sonuçlar sonrasında bile tecrübeli teknik adamın arkasında istikrarlı şekilde durması ve destek çıkarak, sahiplenmesi tecrübeli teknik adamın da Trabzonspor başkanına olan güvenini arttırmış durumda.
 
Muharrem Usta, başarılı çalıştırıcının kabul etmesi halinde 5 yıllık sözleşme uzatmayı, 5 yıllık sözleşmesinin sona ermesinin ardından ise bordo mavili kulüpte teknik menajer olarak katkı vermesinden yana.
 
Daha önce Trabzonspor’da görev yaparken, Trabzon’da evi olmayan Ersun Yanal’ın şimdi Onganlar villa sitesinde evi var ve nişanlısı ile mutlu bir aile ortamında yaşıyor. Yanal'ın, özellikle sezonun ilk yarısında bütün baskılara rağmen arkasında duran Başkan Usta’nın bu vefasından dolayı da 5 yıllık sözleşmeye evet demesinin yüksek ihtimal olduğu ifade ediliyor.

61saat