Emenike isyan etti !

Emenike isyan etti !

Fenerbahçe'nin yıldızı Emmanuel Emenike, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin suskun forveti, esas bölgesinin dışında oynadığını söyledi, “Her forvetin başarısızlık ihtimali vardır ama bunu ortadan kaldırmanın en iyi yolu oyuncunun verimli oynadığı bölgede yer almasıdır. Ben gerçekten daha fazla gol atmak istiyorum ama kanatlarda oynarken bu düşüncemi tam olarak gerçekleştiremiyorum” dedi.

Fenerbahçe’de 2. sezonunu geçiren Emmanuel Emenike, Africanfootball.com sitesine özel bir röportaj verdi. Röportaj “Emenike daha çok gol atmak için yeni bir rol istiyor” başlığıyla okuyuculara duyuruldu.

İlk olarak form durumunu değerlendiren golcü futbolcu, oynadığı mevkiiye işaret etti.

Esas bölgesinin dışında oynadığını ifade eden Emenike, “Her forvetin başarısızlık ihtimali vardır ama bunu ortadan kaldırmanın en iyi yolu oyuncunun verimli oynadığı bölgede yer almasıdır. Ben gerçekten daha fazla gol atmak istiyorum ama kanatlarda oynarken bu düşüncemi tam olarak gerçekleştiremiyorum” dedi. Skora katkı vermeyi çok sevdiğini belirten 26 yaşındaki forvet, “Maç esnasında birden fazla gol atmak çok hoşuma gidiyor. Tabii bu sadece daha işlevsel olduğum bir pozisyonda oynadığımda olabiliyor” diye konuştu.

‘Üzerimde baskı yok’
Performansının artması için düzenli bir bölgede oynamak istediğini söyleyen Nijeryalı yıldız, “İnanıyorum ki insanlar benim esas bölgemde oynadığımda neler yapabileceğimi çok iyi biliyor. Gole olan açlığımdan ve sahip olduğum kapasitemden bir şey kaybetmedim. Gücüm yerinde, en doğru zamanda gollerim yine gelecek. Ama düzenli bir bölgede oynamıyorum” yorumunu yaptı.
Üzerinde baskı var mı sorusuna ise Emenike, “Hem mental açıdan hem de fizik olarak iyi durumdayım” cevabını verdi.

Milliyet