''Dünyada başka bir örneği yok''

''Dünyada başka bir örneği yok''

Abdullah Kiğılı, 6. senede, ustalık döneminde müthiş formalar sunduklarını belirtti.

Feneriumlardan sorumlu olan Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah  Kiğılı, 6. senede, ustalık döneminde müthiş formalar sunduklarını belirtti.

Feneriumlarda 5 binin üzerinde ürün çeşidi olduğunu anlatan Kiğılı, şöyle devam etti:

“Hiç bu hususta mütevazı olmayacağım. Fenerbahçe, şu andaki ürün konsepti ve çeşidi ile dünyanın en büyük kulüplerinin bile ilerisinde. Kimse bu işe şaşırmasın. Manchester  United, Barcelona, Liverpool, Real Madrid ve Juventus’un da önünde. Bu merchandising dediğimiz spor ürünlerinde 1 numara. Gidin bakın onların  mağazalarında satılan mallara, ürün çeşitlerine bakın bir de gelin Fenerium’u  inceleyin. O kadar iddialı konuşuyorum. Daha yeni doğmuş, 10 saatlik bir bebeğe  Fenerbahçe’nin bir ürününü giydirebiliyoruz.”

“Bu sene formaların ön yüzünde sponsor olmadığından dolayı en büyük sponsorun taraftarımız olduğunu düşünüyorum” diyen Abdullah Kiğılı, “Taraftarımız formayı çok beğenecek ve destekleyecek. Formada büyük bir patlama yapıp, rekor kıracağımız inancını taşıyorum. Hedef 1 milyon forma satmak. Forma sattıkça 1 milyondan geriye düşerek gelecek” dedi.