Deron Williams Nets'ten Kopuyor

Deron Williams Nets'ten Kopuyor
Güncelleme:

NBA'de Deron Williams'ın adı takas söylentilerine karışıyor.

NBA'de 2011-2012 sezonundaki lokavt döneminde Türkiye Basketbol Ligi ekiplerindenBeşiktaş'ta forma giyen ABD'li oyun kurucu Deron Williams, şu anda formasını giydiğiBrooklyn Nets'te çok uzun süre kalacak gibi durmuyor.

2011'den beri Brooklyn Nets forması giyen All-Star oyun kurucu, şampiyonluk hedefi ile kurulan Paul Pierce, Kevin Garnett ve Joe Johnsonlı kadroda sürekli düşüş gösteren bir performans sergilemişti. Takımdan Paul Pierce ayrıldı, Deron Williams ile Kevin Garnett'in ise süreleri azaldı. Takım yöneticilieri ile de sorunları olduğu şeklinde birçok habere konuk olan Deron William için çanlar takas için çalıyor.

Ligin en fazla kazanan oyuncularından olan ve bu sezon yıllık yaklaşık 20 milyon Euro kazanacak olan Deron Williams ile en çok ilgilenen ekip Sacramento Kings. Rudy Gay ve DeMarcus Cousinslı kadrosuyla dikkat çekici bir ekip olan fakat Batı Konferansının çok yüksek çıtası sayesinde 12 galibiyet 15 mağlubiyet ile şu anda konferans 11.si olanSacramento Kings, kadrosunda Deron Williams'a da yer açarak seviyesini bir tık yukarı çekmek istiyor.