Demba Ba'nın yerine üç aday !

Demba Ba'nın yerine üç aday !

Demba Ba'yı satan Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için üç yıldız futbolcuyu listesine aldı.

Demba Ba’yı sattıktan sonra Vodafone Arena’ya yeni yıldızla girmek isteyen Beşiktaş, gözünü yükseklere dikti.

Başkan Fikret Orman, Robin Van Persie’yi getirebilmek için her yolu deniyor. Oyuncuya yıllık 4.5 milyon Euro önerildi. Ada ekibinde 1 yıl daha kalırsa 10 milyon pound sadakat parası alacak Persie’yi göndermek isteyen Manchester United, teklife sıcak bakıyor.

Oğuzhan Özyakup da Hollandalı yıldızı ikna edebilmek için devreye girdi. Persie ile Arsenal’de oynarken yakın ilişkiler kuran Ozzie, “Gelirsen el üzerinde tutulursun. Böyle bir taraftar daha önce görmemişsindir” diyor.

HUNTELAAR OPERASYONU

Forvet hattı için düşünülen ikinci isim Schalke 04 forması giyen Hollandalı yıldız Klaas Jan Huntelaar. İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan 32 yaşındaki futbolcu, yönetimin ikinci tercihi durumunda. Robin Van Persie transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı
Huntelaar ile temaslar devam ediyor.

Schalke 04 yönetimiyle görüşen Başkan Fikret Orman’ın, Alman ekibinin istediği 5 milyon Euro’luk bonservisi aşağı çekmeye çalışıyor. Huntelaar’ın istediği rakam ise yıllık 4.5 milyon Euro.

SON İHTİMAL MITROGLOU

C planında Yunan forvet Kostas Mitroglou bulunuyor. 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon da uzun süre Beşiktaş’ın gündeminde kalmış, ancak Kartal son dakika hamlesiyle Demba Ba’yı renklerine bağlamıştı. Bonservisi Fulham’da bulunan Mitroglou, geçen sezon kiralık forma giydiği Olympiakos’ta şampiyonluk sevinci yaşarken, 34 resmi maçta 19 gol kaydetti.

Kulislerden sızan iddialara göre Mitroglou ile anlaşma sağlandı ve Yunan yıldızdan süre istendi. Fulham ile pazarlıklarda son aşamaya gelindi.

AMK Gazetesi