''Çok şükür Rodgers'tan kurtuldum''

''Çok şükür Rodgers'tan kurtuldum''
Güncelleme:

Eski kulübü Borussia Dotmund'a geri dönen Nuri Şahin'den Rogers'la ilgili çarpıcı açıklama.

Liverpool'da geçirdiği yarım sezonluk macerasından sonra eski kulübü Borussia Dotmund'a geri dönen Nuri Şahin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İngiliz ekibinde başarısız olmadığını dile getiren milli futbolcu, Liverpool'daki hocası Brendan Rodgers'a yüklenerek kendisini yanlış bir pozisyonda oynattığını söyledi.

"RODGERS'TAN KURTULDUM"

İspanyol basınına konuşan Nuri Şahin, "Liverpool'da başarısız olmadım. Brendan Rodgers beni 10 numara pozisyonunda oynatmak isitiyordu. Ama ben forvet arkasında oynayamam. Onunla bu konuyu konuştum ve beni neden orada oynattığını sordum. O bölge benim gerçek yerim değildi. Bana hiç cevap vermedi, bundan pişman değilim. Kırmızılarla Anfield'da oynamak büyük bir şeydi. Belki oraya gitmeseydim Borussia Dortmund'a geri dönme şansım olmayacaktı. Bu bakımdan mutluyum. Ama çok şükür Brendan Rodgers'tan kurtuldum" şeklinde konuştu.

"HERKES CÜNEYT ÇAKIR'I KONUŞTU AMA..."

Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho ile olan ilişkisine değinen Şahin, "Telefonla sık sık konuşuyoruz. Hayat ve futbol üzerine görüşmelerimiz oluyor. Keyfi yerinde. Manchester United ile olan maç onlar için çok önemliydi. Şu an harika bir pozisyondalar" ifadelerini kullandı.
Manchester United ile Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında Cüneyt Çakır'ın Nani'yi oyundan atmasıyla ilgili çıkan spekülasyonlara katılan milli futbolcu, "İnsanlar Real Madrid'in performansından çok Cüneyt Çakır'ın kararını konuştu. Fakat Madrid çok iyi iş çıkardı. Barcelona'yı iki kez devirmek kolay bir iş değil. Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için en önemli adaylardan biri olduğu bir gerçek" dedi.