''Bursa'yı yenip ayağa kalkalım''

''Bursa'yı yenip ayağa kalkalım''

İsmail Kartal, Eskişehir beraberliğinin ardından takımını yarın kupada oynanacak Bursa maçına bu sözlerle motive etmeye çalışıyor...

Fenerbahçe Teknik Dirketörü İsmail Kartal, sezon başından beri yaptığı her açıklamada, “İki kupaya birden talibiz” demişti. Eskişehir beraberliğiyle ligde ağır bir yara alan Sarı-Lacivertliler’de Kartal, Türkiye Kupası’nda da darbe yememek için takımını Bursa maçına motive etmeye çalışıyor. Es Es karşısında yaşanan puan kaybına rağmen henüz hiçbir şeyin bitmediğini söyleyen İsmail Kartal, “Önümüzde kazanılacak 6 maç var. Bu nedenle hiçbir şey bitmedi. Futbolumuz göz önüne alınırsa, 1 puan kazanç sayılır” dedi.

‘Es Es’i unutun’

Başarılı çalıştırıcı öğrencilerine, Eskişehir maçının bir an önce unutulması gerektiğini söyledi. Kartal, “Şimdi Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Tamamen buna odaklanmalıyız. İlk maçta kazanıp hem yeniden ayağa kalkalım, hem de final için avantaj yakalayalım. Böylece 21 Mayıs’ta evimizdeki rövanşa daha rahat çıkarız” ifadelerini kullandı.

Fanatik