''Bilic şampiyon yapamazsa...''

''Bilic şampiyon yapamazsa...''

Erdal Torunoğulları, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın dış transferden sorumlu yöneticisi Torunoğulları, teknik direktörleri Bilic ve gündemdeki konular hakkında konuştu. Ne Hırvat hocanın ayrılmayı ne de yönetimin göndermeyi düşündüğünü belirtti. “Hocamızın kredisi şampiyonluğa bağlı değil” dedi.

Be­şik­ta­ş’­ta dış trans­fer­den so­rum­lu yö­ne­ti­ci Er­dal To­ru­no­ğul­la­rı gün­dem­de­ki ko­nu­lar hak­kın­da önem­li açık­la­ma­lar yap­tı. Trab­zons­por Baş­ka­nı İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu­’nun Be­şik­ta­ş’­ın al­dı­ğı Tol­gay   Ars­la­n’­la ken­di­si gö­rüş­me yap­tı­ğı sı­ra­da Sla­ven Bi­li­c’­in oyun­cu­ya me­saj at­tı­ğı­nı ve “Bi­ze gel, se­ne­ye bir­lik­te Ada­’ya gi­de­li­m” de­di­ği­ni be­lirt­me­si ka­fa­lar­da so­ru işa­re­ti oluş­tur­du. Yönetimin de derbi kazanamamaktan rahatsız olduğu, şampiyonluk gelmezse hocanın durumunun masaya yatırılacağı söylentileri dikkat çekti. To­ru­no­ğul­la­rı, “Trans­fer ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ho­ca­mız­la ko­or­di­ne­li ola­rak yü­rü­tü­yo­ruz. Ge­rek ho­ca­mız ge­rek fut­bol şu­be­miz ta­kım plan­la­ma­sı üze­rin­de ka­fa pat­la­tı­yo­ruz. Böyle bir durumda hocanın ay­rıl­ma­sı söz ko­nu­su ola­bi­lir mi? Bi­zim gön­der­mek, onun da git­mek gi­bi bir dü­şün­ce­si yo­k. Kendisinin kredisi şampiyonluğa da bağlı değil” di­ye ko­nuş­tu.

‘TRANSFER iÇiN BEŞİKTAŞ'IN ADI YETTİ'

To­ru­no­ğul­la­rı ara trans­fer dö­ne­mi­nin en çok tar­tı­şı­lan isim­le­rin­den bi­ri olan Tol­gay Ars­lan trans­fe­ri hak­kın­da da gö­rüş­le­ri­ni pay­laş­tı. “Tol­ga­y’­a bel­li tek­lif­ler var­dı. Bi­zim öner­di­ği­miz­den da­ha iyi­si­ni su­nan­lar da ol­du. Biz ba­şın­dan be­ri ay­nı çiz­gi­de dur­duk. Yap­tı­ğı­mız gö­rüş­me­ler­de, sun­du­ğu­muz tek­lif ay­nıy­dı. Öy­le abar­tı­lı söz­ler ver­me­dik. Ya­pa­bi­le­cek­le­ri­mi­zi söy­le­dik. Önem­li olan tek nok­ta Be­şik­ta­ş’­ın adı­dır. Be­şik­taş mar­ka­sı, bü­yük bir mar­ka­dır. Her­kes de bu­nun bi­lin­cin­de­dir. Adı­mız yet­ti­” de­di. Di­ğer trans­fer­le­rin de ye­rin­de ol­du­ğu­nu be­lir­ten To­ru­no­ğul­la­rı, “Ek­sik­le­ri­miz var­dı. Bel­li bir uyum sü­re­le­ri ola­cak­tır. Kat­kı­la­rı­nı her­kes gö­re­ce­k” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Bugün