Bilic önce övdü sonra uyardı

Bilic önce övdü sonra uyardı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın Partizan Belgrad'ı 4-0 yendiği maç sonrası Slaven Bilic açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic,Partizan maçını yorumlarken,oyuncularını kutladı ve uyardı. 

"Tamamıyla hak ettik, iki takımı ve taraftarlarını tebrik ediyorum. Çok güzel atmosfer vardı. Maçın başından itibaren üstündük, yapılabilecek her şeyi yaptık. Çok tehlikeliydik. Maçı baştan sona üstün götürdük ve kazandık. Her şeyi yaptık, 3. bölgede çok iyi işler yaptık. Baştan sona kadar üstündük ve galip geldik.

Her maçta rakiplerimizden üstündük, çok iyi bir yoldayız. Bugün oyuncularımdan daha fazlasını isteyemezdim. Kalitede bazı iniş çıkışlar olabilir. Oyuncular kötü bir pas verdiklerinde kendilerini gerektiği gibi eleştiriyolar, bu da bizi çok mutlu etti.

Sadece golü değil, Veli harika bir oyuncu. Çok şut denedi. Veli de denedi, Gökhan da denedi. Sonuç aldık, harika oyun bir oyun sergiledik ama kendimizi kaptırmamamız lazım, çok iyi çalışmaya devam etmemiz lazım. Sıkı çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Halen Ekim ayındayız; bir an bile durursanız, bazı şeyler elinizden kaçıp gider"