Başbakan yardımcısı şampiyonu açıkladı !

Başbakan yardımcısı şampiyonu açıkladı !

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Süper Lig yarışını değerlendirdi ve gönlündeki şampiyonu açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Ben Fenerbahçeli’yim, Fenerbahçe şampiyon olsun isterim. Trabzon kökenliyim, Trabzonspor’u da çok seviyorum ama çocukken Fenerbahçe’yi tutmuşuz, sözümüzden cayamadığımız için öyle devam ediyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TGRT Haber AnkaraTemsilcisi Batuhan Yaşar’ın sunduğu "Neler Oluyor?" programına konuk oldu. Gündemdeki konuları değerlendiren Akdoğan, futbolla ilgili soruyu da yanıtladı ve hangi takımı tuttuğunu ilk kez açıkladı. Akdoğan, şunları söyledi:

"Bu bir rekabet bir oyun. Yarışın kızışması, heyecanın artması güzel şeyler. Açık ara birisi kopup giderse bir zevki olmaz, kimse de gitmez, seyretmez. Neticede burada tansiyonun yükselmesi, heyecan vesaire güzel. Ben Fenerbahçeli’yim, Fenerbahçe şampiyon olsun isterim. Fanatik bir durum yok. Yabancı takımlarla oynadığında Beşiktaş, Galatasaray hepsi için ayağa fırlarım, hepsi için sevinirim, dua ederim. Bütün Ankara takımlarını destekliyoruz. Trabzon kökenliyim, Trabzonspor’u da çok seviyorum ama çocukken Fenerbahçe’yi tutmuşuz, sözümüzden cayamadığımız için öyle devam ediyoruz. Son maça kadar bu heyecan devam eder."

Akdoğan, ligde bu hafta oynanacak Galatasaray maçında Beşiktaş’ın varını yoğunu ortaya koyacağını düşündüğünü dile getirdi.