Baroni'nin biletini kestiler

Baroni'nin biletini kestiler

Corinthians, Cristian Baroni'ye kendisiyle yola devam edilmeyeceğini iletti.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ülkesine dönen Cristian Baroni yeni takımında tutunamadı, Corinthians macerası bir sene sürdü. Brezilya liginde şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlı ekibin başarısına en az katkı sunan isimlerden bir tanesi olan deneyimli orta saha oyuncusu, az maçta forma giydi, oynadıklarında da etikili olamadı.

Brezilya basını Corinthians yönetimiyle Cristian arasında bir görüşme gerçekleştirildiğini ve oyuncuya gelecek sezonun planları içinde yer almadığının aktarıldığı ifade edildi. Sambacı futbolcunun bunun üzerine kendisine takım aramaya başladığı, önümüzdeki günlerde kulüple ilişkisini resmi olarak da kesip, yeni bir takımın yolunu tutacağı bildirildi.

Çok kazandı ama oynamadı
Cristian'ın takımdaki en yüksek maaşlı isimlerden bir tanesi olduğuna dikkat çekildi. Aylık kazancı 400 bin Brezilya reali (293 bin TL) olan oyuncunun, yıllık olarak 3.5 milyon TL civarında ücreti olduğunun altı çizildi. 2017'ye kadar kontratı olan Cristian için Corinthians'ın gelecek tüm tekliflere açık olduğu kaydedildi.
 
Çin'e gitmek istemedi
Öte yandan 32 yaşındaki oyuncuya şu ana dek ülke içinden bir teklif gelmediği ancak Çin'den geldiği ortaya çıktı. Futbolcunun önceliğinin yoluna Brezilya'da devam etmek olduğunu söyleyerek bu teklifi reddettiği belirtildi.

Milliyet