Barcelona tencere-tava işine girdi

Barcelona tencere-tava işine girdi
Güncelleme:

Barcelona taraftarı artık yumurtasını da kulübün resmi tavasına kıracak... 5 parçalık tencere-tava seti sadece 9.95 euro!

İspanyol devi Barcelona borçlarından kurtulmak ve kulübü mali açıdan düze çıkarmak için ilginç işlere imza atmaya başladı. FIFA tarafından transfer yasağı getirilen ve toplam borcu yaklaşık 300 milyon euroyu bulan Katalan ekibi, kulübün resmi etiketli ürünlerinde çeşitliliğe gitme kararı aldı.

Son zamanlarda pijama ve iç çamaşırı dahil olmak üzere bir çok futbol dışı malzemeyle ürün yelpazesini genişleten Barça, tanıttığı tencere-tava setiyle büyük dikkat çekti. Kullanılabilir hiçbir şeyi, ticari metaya dönüştürmekten çekinmeyen Barcelona 'Bir kulüpten fazlası' şeklindeki ünlü sloganını akıllara getirdi!

5 parçadan oluşan tava seti 9,95 eurodan satışa çıkarılırken, üzerinde kulübün arması olan bu ürünlerle artık taraftarlar mutfakta da takımlarından uzak kalmayacaklar. Kızartma ve sos tavalarının yanında fanatik taraftarların yumurta kırabileceği özel bir tava da seçkinin içerisinde yer alıyor. Slogan ise 'Mutfağınızın yenilmez takımı'...

Milliyet