Barcelona, İlkay Gündoğan'ı istiyor

Barcelona, İlkay Gündoğan'ı istiyor
Güncelleme:

Barcelona, orta sahaya yapacağı takviye konusunda iki oyuncu arasında kararsız kaldı.

Barcelona 'Yeni Xavi' için iki aday arasında gidip geliyor. İlkay Gündoğan ile Paul Pogba'dan bir tanesi Katalanlar'ın yeni orta sahası olacak.

Dünya devi Barcelona, orta sahaya yapacağı takviye konusunda iki oyuncu arasında kararsız kaldı. Kulübe yakın El Mundo Deportivo'nun haberine göre, Katalan ekibi Xavi'nin ayrılmasıyla doğacak boşlukta, bu bölge için aday sayısını ikiye kadar indirdi.

Buna göre Barça ya Borussia Dortmund'dan İlkay Gündoğan'ı ya da Juventus'tan Paul Pogba'yı kadrosuna katacak. Aslında Barcelona yönetiminin iki oyuncuyu da birlikte kadrolarına katmak istedikleri ancak transfer maliyeti nedeniyle ikisi arasından bir tercihte bulunmak zorunda kaldıkları belirtildi.

İki isim arasında İlkay'ın ise bir adım önde olduğu değerlendirmesi yapıldı. Bunun sebebi ise şu: Barcelona'nın halihazırda bir transfer yasağı var. Aslında bu, oyuncu transfer etmeyi engellemiyor ama Ocak 2016'ya kadar sizi, transfer ettiğiniz futbolcuyu sahaya sürmekten alıkoyuyor. İlkay'ın sözleşmesinin 2016 Haziran'ında sona ermesinden yola çıkan Barcelonalılar, oyuncuyu çok daha ucuz bir maliyetle alabileceğini hesaplıyor. Pogba'da ise ekonomik faturanın daha kabarık olacağı belirtiliyor.

Milliyet