Atletico Madrid 4 köşe !

Atletico Madrid 4 köşe !
Güncelleme:

Villarreal'e yenilerek zirve yarışında yara alan Atletico Madrid Athletic Bilbao'ya 16. hafta mücadelesinde konuk oldu.

La Liga'nın 16. haftasında Athletic Bilbao'ya konuk olan Atletico Madrid, ilk yarısını geride kapattığı maçın ikinci yarısında Griezmann önderliğinde coştu ve 3 puanı cebine koydu..
 

Athletic Bilbao 1 - 4 Atletico Madrid
17' 1 - 0 Mikel Rico  
46' 1 - 1 Antoine Griezmann
53' 1 - 2 Raul Garcia (Pen)
73' 1 - 3 Antoine Griezmann
81' 1 - 4 Antoine Griezmann

La Liga'da geçen hafta sahasında Villarreal'e yenilerek zirve yarışında yara alan Atletico Madrid, eski günlerini mumla arayan Athletic Bilbao'ya 16. hafta mücadelesinde konuk oldu.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın ilk 11'de sahaya çıktığı mücadelenin 17. dakikasında Rico'nun kafa golüyle öne geçen Bilbao, soyunma odasına da 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya çok hızlı başlayan Atletico Madrid, 46. dakikada Griezmann'ın golüyle skora denge getirdi. 53. dakikada kazanılan penaltı atışında topu ağlara yollayan Raul Garcia, Başkent ekibini 2-1 öne geçirdi.

73. dakikada Griezmann ile bir gol daha bulan Atletico'da, 75. dakikada Arda Turan sarı kart gördü. 81. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Fransız oyuncu Griezmann, hat-trick yaptı ve skoru da 4-1'e taşıdı.

Arda, 84. dakikada yerini Gamez'e bırakırken; Atletico Madrid, ilk yarısını geride kapattığı mücadeleden 4-1'lik galibiyetle ayrılarak yara sardı.

Atletico Madrid puanını 35 yaptı ve haftayı 3. sırada tamamladı. Bask ekibi Bilbao ise 19 puanla 11. sırada kaldı.