Arda Turan’a imalı pasta !

Arda Turan’a imalı pasta !
Güncelleme:

Atletico Madrid’in yıldızı Arda Turan’ın doğum günü partisi de dikkatlerden kaçmadı.

Atletico Madrid’in Barcelona ile oynadığı Kral Kupası Çeyrek Final rövanş maçında yardımcı hakeme attığı kramponla İspanya’da gündemi belirleyen Arda Turan’ın doğum günü partisi de dikkatlerden kaçmadı.

28. yaşını kutlayan Arda, Atletico Madrid’li takım arkadaşları ve kardeşi, yıldız futbolcuya imalı bir pasta hazırladı. Basında yer alan haberlerde, kulübün logosu ve renklerden oluşan özel bir pastanın yapıldığı ve kutlamada en dikkat çeken ayrıntının bu olduğu kaydedildi. Haberde ayrıca “Arda’nın gelmiş geçmiş en güzel doğum günü pastası” ifadeleri kullanıldı.

20-043.jpeg

Sürpriz kutlama

Atletico Madrid’de forma giyen milli yıldız Arda Turan’ın 28. yaş gününde ilginç bir kutlama geldi. İngiltere’nin köklü ekiplerinden Ipswich Town’un altyapı öğrencileri Arda’nın doğum günü için özel bir video hazırladı.

Altyapıda yer öğrencileri bir masa etrafında toplanarak başarılı futbolcuya “Mutlu Yıllar Arda” şarkısını İngilizce söyledi. Arda da bu videoyu instagram hesabından paylaşarak, “Ipswich Town’daki kardeşlerim” ifadesini kullandı.

Arda Turan, geçtiğimiz yaz döneminde Ipswich Town altyapısına gidip, genç oyuncularla özel bir etkinliğe katılmıştı.