Arda Turan Barcelona'yı yaktı

Arda Turan Barcelona'yı yaktı
Güncelleme:

İspanya La Liga'da Barcelona ve Real Madrid 1-1 berabere kaldı. Arda Turan'ın son dakikadaki faulü Real Madrid'e golü getirdi.

İspanya La Liga’da El Clasico heyecanı tüm dünyayı salladı. Ligin 13. haftasında Barcelona, evinde ezeli rakibi Real Madrid’i konul etti. Mücadele 1-1 eşitlikle son buldu.

Luis Enrique’nin ekibi bu skorla birlikte 28 puana yükseldi. Real Madrid 34 puanla liderliğini korudu.

Barcelona’nın golü 58. dakikada Luis Suarez’den geldi. Barça tutuk başladığı mücadelede ikinci yarı toparlandı ve rakibine üstünlüğünü geç de olsa kabul ettirdi. Maçı kırılma anı ise maçın son dakikalarda gerçekleşti.

Yedek kulübesinde şans bekleyen Barcelona’daki temsilcimiz Arda Turan 78. dakikada Andre Gomes’in yerine oyuna dahil oldu. Marcelo’ya 90. dakikada gereksiz bir faul yapan Arda, serbest vuruş kullanılmadan önce de Ramos ile kavga etti. Kullanılan duran topta Ramos 90+1’de kafa golü attı ve Arda Turan’a mimikleriyle göndermede bulundu.

MESSI YOK OLDU

Son oynanan El Clasico mücadelelerinde varlık gösteremeyen Lionel Messi, bu sefer de bilindik futbolunu ortaya koyamadı. Arjantinli futbolcu El Clasico karşılaşmalarında gol atamama serisini 6 maça çıkardı. Leo Messi El Clasico tarihinin en golcü futbolcusu konumunda bulunuyor.

AMK Gazetesi